Flowers_ 35+3 teyim doktor kilosu için 2300 civarı dedi sizde durumlar nasıldı bu haftada, bebeğim zayıf mı? Bebeğe kilo aldıran şeyler nelerdir?
Ece5454 Flowers_ burada bebeklerin kilosunu görünce bende kendi çocuğumun zayıf olduğunu düşünüyorum psikolojim bozuluyor 😂 internetten bakın ideal kilo boy yazıyor 35. Hafta 2380 yazıyor nette
Z_ulall Flowers_ hamilleğimin başından beri iki hafta önde gidiyorum hep özele gidiyordum bi devlete gidiyim dedim çamsakurada doğum yapmak istiyorum ondan gittim bi dr aynı özeldeki gibi konuştu ileri iyi 32 haftalıkken 2200dedi felan sonra birdaha gittim bu sefer pernatoloji bölümüne yok sen 35 haftalıksın bu. Makina ölçmüyo 2400 kilo felan dedi dedim ben 32 hafralkken gittim 2200dediler bu bebek 3 haftada 200grmmı almış gene özelden devam edicem uğraşamam ikide bi değişik drlarla
zeyasya Flowers_ bugüj 35 iz tam 2840 dedi doktor normal dogum istiyorum çok kilolu olmasın taraftarıyım bakalım sona dogru ne olacak ama kız kardeşimede 3400 demişlerdi çocuk bi dogdu 2850 anne karnında net bilemiyolar bence ya
Aysegul0000 Benim de o civarlarda 2540 falan dedi doktor her cihazda doktorda ölçümde değişiyor takılmayın
Flowers_ Aysegul0000 genelde bu haftada 2600 2700 civarı olanları duydum o yüzden zayıf mı kaldı diye düşünüyorum
Aysegul0000 Benim kızım 3300 denmişti sonraki gün 3100 doğdu. İlk muayenesinde 2750 düşmüştü. Sayılar değişiyor çok takılmayın gerçekten
Nurozturk_0 36+4 teyim 1 hafta önce doktor randevumuz vardı 3.096 gram çıktı . Ama doktorum iri bir bebek olacak demişti 🥰 sizin bebişim kilosu bence normal Bolca bu sürede baklıyat , meyve ve sebze yiyin bu haftalar ordan aldığı besinler çok önemli
Flowers_ dmla_ ultrasondaki ölçümlerde değişim olabiliyor diye duymuştum ben devlet hastanesinde kontrollere gidiyorum
Flowers_ Ece5454 internette de her bir sitede ayrı bir kilo yazıyor🫠 ama ortalama 2400 olmalı sanırım
Ece5454 Flowers_ olabilir canım bana da ilerleyen haftalar da kilo alır takılma dediler bakalım biz kilolu olmasını sağlıklı bebek sanıyoruz ama öyle olmuyor sağlıklı olsunlar yeter 🩷
Flowers_ Ece5454 haklısın en önemlisi sağlıklı olmaları ve selametle doğmaları,Anne olunca işte zayıf mı acaba çocuğum diye düşünmeden edemiyoruz
myavocado Flowers_ 35+5 bugün kontrolüm vardı, erkek bebek, 2.500gr. gayet uyumlu ve normal dedi doktor sizinki de normal bence
miko1297 Flowers_ bende geçen hafta 35.hafta kontrolümde 2500 normal kilosu dedi ondan önceki hafta özele gitmiştim kilo almadı mı hiç dedim her ultrason farklı dedi ekrandan da gösterdi +- 350 yazıyordu. Önemli olan sağlıklı olmaları doğunca cihazdaki gibi olmuyormuş zaten 🧿
elifkk94 Flowers_ normal bence. Muz kefir avokado yumurta ceviz yiyin her gün ben hep öyle yaptım biraz abarttım sanırım 35. Haftada 3360 kg cıktı
Fatma96 Flowers_ 34 de gittim 2500 du belli olmaz tabi ilk kızıma 3450 dediler 4035 dogdu güven olmuyor cihazlarq ama bana çok anormal gelmedi seninkinin kilosu takma kafana kıyas yapma lütfen sağlık olsun her bebek kendine özel 🥹🤲🏻