Nurozturk_0 Sırt ve bel ağrılarınız nasıl ? Arada bir belimden sırtıma yanma hıssı oluyor normal mi ??
cyuzer Nurozturk_0 34 haftalığım doğuma 25 gün kaldı bel ve kasık ağrım o kadar oluyor ki her gün doğuruyorum sanıyorum. Doktorum erken doğumu önleyici ilaç verdi birkaç gün önce o çok iyi geldi ağrılarımı yarı yarıya azalttı, ama geçirmedi maalesef.. nst de yalancı sancım çıkıyor bu arada
sandraa2 Nurozturk_0 bnm doğuma 13 gün kaldı diyor uygulama ona rağmen uzandıktan sonra ayaklanmam zor oluyor yürüyüş yapıyorm yarı yolda stop ediyorum Bebeğin kafasını genitalde hisdddip ağrıdan oluyorum 😂daha bi çok benzeri hayırlısıyla doğursaydık iyiydi Bu arada doğumunuz rahat olsun die neler yapıyorsunuz babada anlatın yapayım 😂
Sevcan62 Nurozturk_0 36+5 belden sırtta belden kalçaya yanmalar nefes darlığı kaşık ağrısı son haftalar bayağa zormuş 🥲
Zehrazaras11 Benim o kdr ağrım var ki saldım artık önceden post açardım Belim ağrıyor , bacağım ağrıyor , genital kemik ağrıyor 😂hepsi katlandı saldım artik 16 gün kamis gözüküyor doğuma bakalım Hayırlısıyla gelseydi kurtulsaydık bu ağrılardan
Sivas58-46 37+5 haftalık hamileyim sol kalcamdan belimin soluna doğru ağrı vuruyor çok zorlanıyorum namaz kılarken özellikle neler cekiyorum. 16 gün kaldı benim doğumuma da
DmlKyra Kızlar size tavsiyem sakın ama sakın temizliği son haftalara bırakmayın ben 36. Haftadayım bugün ev temizliği yaptık ama şuan geberiyorum ayaklarım belim her yerim inanılmaz ağrıyor bu gece doğurmazsam daha bana birşey olmaz, valla bu haftalarda sadece dinlenmek gerekiyor sakın bu hataya düşmeyin
EsranurB DmlKyra haklısınız yataktan kalkıp lavaboya gitmek bile yoruyor bu haftalarda ne kadar geç o kadar iyi diye düşünmüştüm ama sanırım zorlayacak bende ailemden yardım alıcam sadece biraz güldürmek istemiştim. 😊
DmlKyra EsranurB mutlaka alın bizde ablamla ikimiz yaptık ama ne kadar çok kişi olursa o kadar iyi. Mesela şuan bile ayaklarımın ve belimin ağrısından uyuyamıyorum 🥹🥹
DmlKyra Zehrazaras11 valla biz biraz büyük temizlik yaptık sizinkini bilmiyorum ama yapabiliyorsanız da bravo yine de çok yormayın kendinizi derim son hamişlik günleri tadını çıkarmamız lazım aslında biz gelen giden olacak ev temiz olsun derdindeyiz
Aysegul_akdem Zehrazaras11 bende 37de büyük temizlik yaptık, 2 haftadır hergün evi temiz bırakayım diye temizlik yapıyorum 🤷♀️ enerjim de var şükür ama ben artık sancımın gelmesini istiyorum 😅
EsranurB DmlKyra Rabbim şifa versin inşallah suya girin bol bol rahatlatır sizi ayaklarınızı da yukarı kaldırıp uzanın 😊