Aysenurkrtt elip12 pozitif canım benim de aynı bu şekildeydi şuan yeni olduğu için böyle görünüyor gün geçtikçe daha net görünür yarın kan vermeye gidersen kanda görünecektir 🌸
elip12 turkan403 hemen çıktı ama zaten 2 tane çocuğum var negatif dersiniz biraz umudum azalır diye sordum :( ağustosun 4 ü beklenen adet günüm
elip12 cLearQueen bilmemek için elimden geleni yapıyorum test bozuk deyip gidip yenisini alasım var. Bu kuruma çizgisi muhabbeti olmaz mı hemen çıkmıyor mu o da
turkan403 elip12 sürpriz olmuş anlaşılan yinede kan verin benmde üç gebelik sürpriz oldu kısmetiyle gelir kaç yaşlarındalar çocukların
cLearQueen elip12 deme oyle canım burda gebe kalmak isteyen yıllarını vermis birsuru anne adayi var.. hayirlısi boyleymis demekki keske korunsaydın madem istemiyosun.. cok net pozitif cikmis ama kimyasal falan da olabilir sen kan ver en iyisi
elip12 turkan403 biri 4.5 diğeri 2.5 yaşında… Bu ara rahatsızlıklarım vardı sancı gibi akıntı felan o yüzden doktora da gittim ama 1 hafta önce kan testim 1 çıktı o yüzden rahatlamıştım
elip12 zf_2707 hızlı resim yaz gelen sayfaya resmî yükle altta zaten çıkıyor paylaşma linki onu kopyalayıp buraya yapıştır
elip12 cLearQueen orası öyle korunuyordum akıntı felan derken prezervatif iyice akıntıyı tetikledi o yüzden geleneksel korunma yöntemini denedim 2-3 aydır şimdi işte bu oldu
turkan403 @“elip12”#p33381301yaş farkı da çok yok gbi yinede kan verin içiniz rahat etsin hayırlısı olsun hakkınızda ben evde kaç tane test alıp yaptım çıkmadı en son dedim kan veriym kanda öğrendim yani geç döllenme olayi da olmuş olabilir sizinki
turkan403 elip12 💘 hayırlısı olsun hakkınızda kötü düşünmeyin başta zor oluyo benm kızım bir yaşına da yeni girdi imtihandan geciyom🤭😂
turkan403 elip12 🤭🤭benm arkadaşım da iki oğlu var üç sürpriz olmuştu korundu halde kızı olacak 🤗🤭bnmde iki kızım var