Bas00 Arkadaşlar bir duyum almıştım doğruluğunu bilmiyorum aranızda tecrübe edenler beni Bi aydınlatsın çok merak ediyorum ve merakımdan soruyorum. İlk cocugun ensesindeki saçın aşağıya yada yukarıya doğru çıkmasından 2. Cocugun cinsiyetini tahmin ediyorlar bilginiz varmi.
1prens1prenses_ Bas00 bende geçen duyudm ilk defa Kuyruklu olursa kız kuyruksuz olursa ense düz olursa erkek demişlerdi bana😂
1prens1prenses_ Bas00 birde göbek şekline göre bakıyorlar Birisi anlıyormus tanıdık Attım oğlumun dedi ikincisi olursa erkek Saç baktır ldim erkek Çin takvimine göre erkek 😂😂 Şuan 7+1 haftalık daha var öğrenmeye
CokCahilsinKeskeOlsen Bas00 yeni bir kocakarı uydurması zaten iki ihtimal var şansa bala atmışlar tutmus
Sermec27 Bas00 benim ikinci oğlumun saçı yukarı doğruydu üçüncü oğlumu doğurdum 52 gün önce bu oğlunun saçları da yukarı doğru yukarı olunca erkek diyorlar sanırım valla benden bu kadar bir erkek çocuğu daha aman aman 😁
2pembikeller1 Sermec27 yukarı doğru nasıl ? Ben anlayamadım kimse de anlatmıyor. Saçla nasıl anlaşılıyor ikinci çocuk😅😅
Narin9 Bas00 cinsiyet erkekten geliyor bunlar hep hurafe ne bizlik bişey neden doğan çocukla bilinecek bişey değil tabi insan merak ettiği için acaba mı diyor 😃