SelcanUcar4760 Kızlar bugün 16 haftalık olduk bu sabah ağrıyla uyandım. Sağ tarafım çok ağrıyor nefes alırken bile sanki bişey batıyormuş gibi bir sancı giriyor sizde de oluyor mu acaba neyden kaynaklı bu 🙄
SelcanUcar4760 Tomucuk12 yaa neyden kaynaklı acaba doktor büyüyor diye ağrıyor diyor ama çok ağrıyor dayanılacak gibi değil
Aslaninannesi_ Canım ben 10 a gitcem yarın 2 gün önce aynısını yaşadım kanamam yoktu ama ağrı çok şiddetliydi hemen hastaneye gittim doktor rahimde kasılma gördü progestan verdi şuan daha hafif ama herseyi yasakladı tabikide
SelcanUcar4760 Aslaninannesi_ çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine banada Progesteron verdi ama ağrım hiç hafiflemiyor malesef
Aslaninannesi_ SelcanUcar4760 Bugün kontrolüm var bende söyleyeceğim doktora Ağızdan ya da fitil olarak al 5 taneye kadar alabilirsin dedi ben ağızdan aldım 2 tane o yüzden mi acaba ağrım tam anlamıyla geçmedi bilmiyorum konuşcam . İlaç sersem gibi yapıyor zaten yaramazlar bizi biraz uğraştıracak ama sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
SelcanUcar4760 Aslaninannesi_ çok geçmiş olsun canım ağızdan ilacı alıyorsun diye olabilir doktor bana ağızdan alırsan çok ağır gelir dedi diye fitil olarak kullanıyorum biraz uyku yapıyor banada ama o kadar çok ağır gelmiyor inşallah herşey yolundadır canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽