Hamileyiiimmm! Bu cümleyi kurmak için 1.5 yıldır bekliyorum. Ara ara doktora gidip bir sorun olmadığı halde gebelik olmuyordu. Çevremde ne zaman birinin hamile olduğunu görsem onun adına seviniyordum ama içimden Allah im neden bizimde olmuyor diye üzülüyordum. Eş dost akrabalarımin yap artık bir bebek neyi bekliyorsun yaşın geçiyor bak(daha 27 yaşındayım) her gördükleri yerde hamile misin diye sormaları beni daha çok takıntılı bir hale getirmisti. Kaç sabah ezanında ağlayarak dua ettim hatırlamıyorum. Artık ümidimi kesmeye başlamıştım. Tüp bebekle olucak sanirim bizim çocuğumuz diyordum. Bu ayda adet olayım doktora gidip rahim filmi cektirmekti düşüncem. Adetim gecikmeye başladı ama test yapmaya cesaretim yoktu. Çünkü her an adet olucakmis gibi kasıklarım ağrıyordu. Bugün olurum yarın olurum derken bu sabah test yapmaya karar verdim. Damlatir damlatmaz ikinci çizgi belirdi. Korku heyecan şaşkınlık mutluluk bütün duyguları aynı anda yaşadım. Hemen hastaneye kandan test yapmaya gittim. Beta HCG 700lerde geldi.Ümidinizi asla kaybetmeyin kizlar. Bu ay olmasa öbür ay mutlaka olacaktır. Kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Moralinizi her zaman yüksek tutun olumlu düşünün. Kafaya takmayın (biliyorum bu çok zor) ovulasyon testi deneyin ben iki ay kullandım. O günleri değerlendirmeye çalışın. Birde ben diğer aylardan farklı olarak bu ay yumurtlama günümde ilişkiye girerken bank pozisyonunu denedim. Sperm hızı yavaş olan çiftlere oneriyorlarmis. Ovulasyon testini ve bu pozisyonu öneriyorum sadece. Gerisi Rabbime kalmış. Rabbim bizler için her zaman en iyisini verir. Umarım bu paylaşımım sizlere umut olur. En kısa zamanda en güzel haberlerleri alırsınız. Ben çok okudum bu forumu çok hikayelere şahit oldum. Kendim için ve burdaki herkes için çok dua ettim. Umarım benim gibi sizinde dualarınız kabul olur. Hepinize iyi şanslar 🙏🏻🙏🏻