gizem3435 SrpYlmz Molfixin yapısı hava almiyormus ve pişik yapıyor (doktorumuz söyledi) ayrıca sızdırıyor
gizem3435 Refia94 Molfix de hiç sağlıklı değil yapısı hava aldırmıyormuş ve pişik yapıyor ayrıca sızdırıyor da. Tavsiye etmiyorum
Tugces09 İlk gebeligim ve tecrübesiziz anne baba olarak. Sleepynin bezini aldık 2şer paket. Pişik alerji durumuna göre bakacağız o yüzden stok falan yapmadık…
gizem3435 Eceninanne 16 aydır ben de kullanıyorum tam olarak öyle malesef. Başka bez denedim ama değişik geldiği için heralde daha çok pişik oldu. Aslında en güzeli Prima ilk oğluma onu kullanmıştım hiçbir sorun yaşamamıştım ama artık boykot ediyoruz o yüzden almıyoruz.
Eceninanne gizem3435 aynen bende prima kullandım basta ama molfıxı daha cok begendim. Bılemedım simdi
Damlaozzz HappyMom Goon almıştım bebeğime çok büyük geldi sleepy yenidoğan aldım tam oldu büyük olmasa goonda güzel
AzcikMantikliOlun HappyMom prima molfix ve goon. Üçünü de kullandım. Primayı indirimde yakalayabilirsem ne âlâ. Molfix ya da goon hangisini indirimde yakalarsam 🤣
Zey__23__ HappyMom ilk bebeğim Molfix aldım ama yorumlardan baby turcoya yönelcem galiba elimdeki bezler bitince sleepy den memnun kalmadım sıktı bacaklarnı hep Molfixde de pişik oldu
Sinemm68 HappyMom oğluma molfix ile başladım primanın şeffaf poşetli olanını kullandım molfix kalınlaşma yapıyordu en son baby turco ile bezden çıkardım harika bir bez şimdi 2. Hamileyim yine baby turco tercih edeceğim 🧚
mrvdrsn HappyMom ben sleepy bio natural aldım henüz kullanmadım ama en az paketi aldım stok yapmadım eğer yaramazsa değişirim elimde kalmaz die
myavocado HappyMom baby turco benden önce bebeği olan arkadaşlarımın çok tavsiye ettiği bir markaydı, araştırdığım kadarıyla içeriği de doğal ve temiz, içime sindi, onu tercih ettim ben de.
Sinemm65 myavocado bende yenidoğan bebeğimde baby turco tercih ettim. 2-3 gün sonra poposunda kırmızı kabarcıklar çıkmaya başladı. Primaya geçtim düzeldi anlayamadım🤷🏻♀️
Buserkl dudu-1 bebekten bebeğe değişiyor kızım 4 aylık doğduğundan beri molfix kullanıyorum sızdırma problemi yaşamadım tek bir defa pişik oldu o da krem değişikliği yaptım büyük ihtimalle ondandır.