Aden17 İdrar yolu enf yatışımız oldu ve bebeğim sürekli kaka yapıo bezde kalıyo bundan basıl koruyorsunuz illaki bulaşıyor
e_blue_sky_a Aden17 iç kısmını dikkatlice itinayla temizliyorum babyme yenidoğan, baby turco doğadan Veya dalın yenidoğan kullanıyorum. Kaka yapınca normalde 2 mendil gidiyorsa 4 gidiyor. Her öğlen banyo yaparız. Kaka yapınca hemen farkediyorum kokuyor ev küçük
Busra_karsu Aden17 her kaka yaptığında anında altını değiştireceksin. Islak mendilde kullanma çok zarar veriyor bebek mağazalarında pamuklar var alt temizlemek için onlardan al suyla ıslatıp temizle. Yenidoğan bebek zaten emdikten hemen sonra kirletir bezini o yüzden sık sık değiştiriliyor. Kirli bezi 10 dk fazla altında bekletsen bile pişik yapıyor o yüzden hep temiz olmalı
Minnaksever Aden17 sık sık yıkayın poposunu bi de hemen alın bekletmeyin dikkatlice silin aralarını falan
minismom Aden17 yeni dogan surekli yaptıgı icin surekli kontrol etmeniz lazım ki kaka yaptıgı anlasılıyo stn ıkınıyo falan hemen temizlemen lazım yoksa bekledimi enfeksiyon ypar baska bi careside yok yani yarım saat gecmeden bez degistirdigimi bilirim bide ıslak mendille degilde havalar sıcak her bez degisiminde altını yıkayabilirsin
Ftmaa28 @Busra_karsu su"#p33380389 pişik kremini her bez değiştirdiğimizde sürmemiz mı gerekiyo ilk gebeliğim pek bilgim yok her çiş yaptığında her kaka yaptığında deiştirince silip pişik kremi mı sürmeliyiz
Busra_karsu Ftmaa28 tamam yine hergün sürülmez pişik olmadığı sürece hiçbirşey sürme pişik olduğu zaman krem fayda etmiyor yoksa . Doktorlarda önermiyor zaten
minismom Eslavin cok normal bence icindeki seyleri daha yeni yeni cıkarıyodur zamanla bagırsakları duzenlenir oda duzelir ama icinize sinmezse doktor kontrolunde sorun doktora