Fatma_Fatma Benim doğuma 99 gün kaldı benim gibi olan anneler ne durumdasınız neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor hazırlıklara başladınız mı?
Abbasova_gunay Fatma_Fatma uygulamaya gore 88 sezeryan olucagim icin 73gun kaldi biraz giyim aldim emzik falan baskada birshey almadim kayinvalidem alicagi icin rahatim ben 1 gunde hall ederiz dedi🤲🏻🥹
Melegimolsun Fatma_Fatma bizde 84 alışverişler bitti sayılır kendim için pijama vs kaldı bebeğin kiyafetlerini yıkayıp utuleyip yerleştiricem bu gece bizim erken doğum riskimiz var serklajliyim dolabını dizip üzerini kapatıp birakicam
Elifsvr07 Fatma_Fatma benim de 84 gün görünüyor kıyafetleri hazır ufak tefek şeyler kaldı birde odasının halısı şifonyeri falan☺️
Fatma_Fatma Melegimolsun amaan ben bir zıbın aldım sadece ama benim bebeğim kış bebeği olucak kıyafet alamıyorum önce beşik bebek arabası falan alıcam galiba
Melegimolsun Fatma_Fatma benimde koş bebegi Ekim gibi doğacak erken olmazsa her türlü o kışı geçireceğiz 😂
Fatma_Fatma Elifsvr07 ayy bir an önce başlamak istiyorum bir yandan da çok heyecanlanıyorum nerden başlasam ne alsam diye uykularım kaçıyor çok garip duygular 💘
Elifsvr07 Fatma_Fatma kendine güzel bir liste yap bence abartı listelerden uzak şekilde. Ben öyle yaptım ordan bakarak alıyorum karışmıyor.