Herkese merhabalar 9 temmuz tarihinde bu hastanede doğum yaptım. Öncelikle her şey 8 temmuz sabahı 40+2 de son kontrole gidip yatış vermeleriyle başladı nst de sancı çıkmamıştı ancak günüm geçtiği için yatış verdiler ve sabah 9buçuk gibi doğumhanehe çıktım. Doğum başlamadığı için alttan fitil verdiler yavaştan sancılar gelmişti ama çok çok azdı başlarda. Akşama kadar yavaş yavaş ilerledi akşam 8den sonra daha hissedilir olmuştu sancılarım nst de düzenli sancılar çıkıyordu ama açılmam çok yavaş gidiyordu. Sancılar saatler geçmeye başladıkça çok şiddetlendi gece 12 den sonra gerçekten dayanılmaz bir hal almıştı ancak açılma 5 buçuk santimde takılı kaldı asla ilerlemedi. Gece 2 ye kadar bu şiddetli sancıları çektim en son o kadar ağladım ve bağırdım ki doktor 3 asistanıyla birlikte gelip baktı ve doğum ilerlemediği ve bebek kanala asimetrik yerleştiği için sezeryane alıyoruz dediler bende direkt kabul ettim. Saat 02:14 te ameliyathaneye alindim belden uyuşturdular sonrası zaten hayal meyal hatırlıyorum çünkü sakinleştirici yapmışlardı. Neyse ki gece 02:48 de oğlum dünyaya gelmiş ben o an baygın haldeydim sakinleştiriciden dolayı ameliyat sırasında uyandığım bir anda doktorlara sordum bebeğim doğdu mu diye onlar da evet doğdu şuan ağlayan bebek senin bebeğin çok da sağlıklı şuan çocuk doktoru ilgileniyor dediler sonrasında bende çok rahatladım ameliyat bittikten sonra orada başka bir odaya aldılar ve 4 saat burada bekledim bebeğimi de yanıma getirmişlerdi ve oradaki hemşireler sağolsunlar hem çok yardımcı oldular bebeği emzirmeme ve isteklerime sorularıma çok güzel cevap verdiler. Sabah 9 gibi beni servise çıkardılar şansıma tek kişilik oda denk geldi çok rahat ettim. Doğumu yapan doktorum Oktay Akgün beyefendi idi ve gerçekten kendisi en büyük şansımdı sanırım kendisine ve ekibine buradan çok teşekkür ediyorum umarım görürler. Asistanlarının söylediğine göre doktorum kendi hastalarını özellikle bizzat kendisi takip ediyormuş benim için de takibi kendisi yaptı. Ameliyat sırasında rahmim çok inceldiği için Bi damar yırtılmış ve bunun takibi için doktorum bir gün fazladan bizi hastanede tuttu tomografi sonucunu görmeden seni göndermek istemiyorum dedi. Pazartesi yatışım yapılan hastaneden cuma günü kendi isteğimle çıktım. Doktorum cuma günü özellikle tekrar yanıma gelip seni çıkarmak istemiyorum tekrar bir tomografi çekip iyice emin olmak istiyorum dedi ama ben hastanede çokça yorulduğum için çıkmak istediğimi tomografi ve muayene için geleceğimi söyledim. Aslında aklımda birsürü detay var hastane ile ilgili ama cidden o uzun olacak merak ettiğiniz bir konuyu sorabilirsiniz seve seve paylaşırım. Ben genel olarak gerçekten memnun kaldım normal diye başlayan süreç sezeryana döndü doktorda başta normal diye düşündük hiç sezeryana ihtimal vermiyorduk ama son anda bebek kanala asimetrik girdiği için açılmam ilerlemiş. Neyse ki önemli olan bebeğime sağlıkla kavuşmaktı şükürler olsun 😍