S1249 Özel bölgemde bişey batıyor durup durup. Böyle afedersiniz sivri bişey sokuyolarmış gibi yerimden oynatıyor beni. İki üç gündür ara ara sürekli böyle
Tugces09 S1249 bende yarın 37+0 olcam ve 2-3 gündür bende de aynı şey olmaya başladı gibi. Genelde gece yatarken hissediyorum. Anlık bı sızı gibi girip çıkıyor. Acaba nedir🧐
Eda1254 S1249 akıntıniz varmı iç çamaşırınizi islaticak kadar yani akıntı artışı olduğunda enfeksiyon var demek oluyo ve oda adet sancısı gibi o kısma ağrı yapar
Eda1254 S1249 o yapar işte doguk sancısı gibi bele vurur afedersiniz alttan vurur ondan oluyofur ben 31 haftalıkken yaşadım bunu gidin baktirin derim çünkü ilaç verirler kesin
Brs111 Bir şeyi merak ettim bu uygulamadan gelen bildirimleri biz ayarlayıp karşı tarafa atabilir miyiz
Lavivana S1249 bırak bişey batması ilk gwbeligimde cımbızla içimden etini cekiyorlar gibi aci oluyordu . bebeğim heralde beni içerden yiyor diyordum :)
Eda1254 S1249 benimki 31 haftalıkken olmuştu baya doguruyorum sandım ağrıdan ama meğer iltihapmis şuan 35 oldum öyle bı sorunum yok fazla yıkayınca da oluyo yani biraz garip kadın olmak zor işte
S1249 Eda1254 ya öyle diyolar hergün duş alıyorum bu kadar duş alma iyi değil diyolar havalar sıcak napalım bilmiyorum