alyaacarli Bugün hastaneden 40.000 tl doğum fiyatı aldıktan sonra şehir hastanesinde doğurmaya karar verdim sanırım. Epidural normal doğum yapmak istiyodum. Şehir hastanesinde fark ödeyip böyle bir şey talep edebiliyor muyuz bilgisi olan var mı ?
Cosimaniehaus alyaacarli benim ablam ikinci doğumunu devlette yapmıştı 5yıl önce. O zaman istersen epidural takalım demişler, ablam istememiş. İzmirde doğum yapmıştı.
alyaacarli Akarmine Pazar günü direkt hastaneye gidip sorucam umarım bilen birileri vardır. Google’da ücretsiz olduğu yazıyor ama her hastanede olmayabiliyor sanırım.
Zehrazaras11 Devlette yapılmıyor diye biliyorum 🤕 başka özel hastane bakabilirsiniz daha uygun fiyatlı olan elbet vardır . Ben Güngören de oturuyorum bizim özel hastanemizde doğum ücreti 11 bin
alyaacarli Zehrazaras11 Gaziantep’te bugüne kadar gittiğim hastane gayet iyiydi fiyat olarak. Fakat Antalya’ya taşındık ve oturduğum bölgede fiyatlar bu şekilde. Hatta araştırma yaptığımda en uygun fiyatın bu hastane verdiğini farkettim 😳 çok şaşırtıcı bir artış var
Ahbubebek Zehrazaras11 merhaba şu anki güncel fiyatlardan haberiniz var mı sezeryan ve normal doğumla ilgili
alyaacarli Merve-akbulut Gerçekten mi ☺️ Sezaryen var nasılsa, bunu yapan doktor da anestezi doktoru. O zaman ben de vardır diye düşünüyorum ya inşallah vardır 🥰
Lilnur alyaacarli antlya sehir hastanesine sordunuzmu acaba bende 1 hafta icinde artik bebek ne zaman gelirse cunku 41 olcam, orda dogumum olcak bende merak ediyorum cok
Merve-akbulut alyaacarli ben hacettepe de dogum yapmıştım o zaman doktorum çok ağladığım için korkma epidural takıcam dedi ben istemedim
Annemucize alyaacarli doğum yapmayı planladığınız hastaneyle görüşmeniz gerekli her hastanede bu yok hatta çok nadir olabilir devlet hastanelerinde. Burdan aldığınız var yada yok bilgisi sağlıklı olmaz 🌸
Merve-akbulut Annemucize nasıl bir mantıksız konusma bu yani sezaryen olması gerekiyor hasta fakat hastaya şey mi diyorlar bizim epidural yok mecbur seni sezaryen da genel uyutucaz böyle mi sence . Sezaryen olan her yerde epidural vad ve sart!