deletedmom6295 Eceeee hemen yapıştı memeye ama şu sıralar biraz memeyle kavga halinde 30 saniye kadar cebelleşiyoruz tutmayacağım diye 😀
deletedmom6295 Eceeee açlıktan ağlıyor ama yine inat almıyor memeyi sanırım istediği seviyede sütü bulamıyor tembelim😍
Nslhnfdn EbruKrhn su gecirmez bantla aldim ben. Cuma gunu sezeryan oldum. Pazar gunu hastahaneden ciktim eve gidince dus aldim hemen. 3 gun sonra da kontrolde sargim acildi sonra oyle almaya basladim.
Neseyakut Eceeee bugün biraz daha gibi. Ama ilk 4 gun feci bir ağrı çektim. İlaçlarla toparladım. Sanırım 1 haftaya iyi olurum
BMH Eceeee canım ben ilk çocuğumda sezaryen oldum ama hastanede yattığım iki gün boyunca emzirememiştim göğüs ucum yoktu çocuk kavrayamıyordu ben de karnımın acısından doğru pozisyon alamıyordum eve gelince rahat rahat emzirmiştim
CansuDemir Eceeee Benim hemen gelmişti spinal sezaryendi. Ama öncesinde 3 gün suni sancım vardı 8cm den ilerlememişti.Bi etkisi olmuş mudur bilemem.
Erenefe Lora yurtdisinda sezaryen yok diyodu burdakiler saglicakla alin kucaginiza insallah bebeginizi hayirli dogumlar diliyorum
Erenefe Lora ben de epidural dusunuyorum insallah 2 sezaryen ilki geneldi hikayenizi bekliyorum insallah iyilestiginizde yazarsiniz
Lora Erenefe 3 cü cok zor oldu tüplerimi baglattım 10 gün oldugu halde hala agrım var pişman oldum baglattıgıma ama iş işten gecti
Gizem_miros Eceeee ben dogumdan ciktim odaya geldim hrmen oglumu emzirdim hic bir sikinti cikmadi cok sukur