Tomucuk12 Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı kızlar çok şükür Bebek’te bir problem yok fakat kafa kısmını göremedi çünkü tam rahim kısmına yaslamış saatlerce sürdü ultrason yarım saat aralar verdik ben gittim yürüdüm bir şeyler yedim geldim sonra gene göremedin 2 saat sonra geldim gene göremedi öncelikle bu tarz bir şey yaşayan var mı bebeğin pozisyonu değiştirmesi için benim ne yapmam lazım yarın tekrar gideceğim.. Aynı zamanda sinirlerimi çok bozan başka bir konu var doktorum kendisi riskli gebelikler uzmanı ve bugün ona şeffaf bir akıntımın geldiğini birkaç gündür korktuğumu fakat su gelmesiyle akıntı arasındaki fark bilmediğimi söyledim ben de bilemem dedi.. nasıl yani hocam nasıl bilemiyorsunuz ben hekim olmadığım için bilmediğim çok normal dedim o da ben de hekim olarak bilemem bu çok ciddi bir konu eğer suyun geliyorsa yavaş yavaş bebeğin doğması gerekir vs dedi delirdim yani orada kalkıp gitmemek için kendimi çok zor tuttum ve şimdi ne olacak dedim nasıl bakacağız bu arada da bebeğin pozisyonuna dönmesini bekliyor yani bu kadar ciddi bir konu muayene de etmedi kendisi sürekli yurtdışında tatilde olduğu için ulaşamadığım için geçen hafta mantar ilacı kullandığımı söyledim çünkü mantarla ilgili sıkıntım da vardı başka bir doktora gittim evet ondan olabilir diyor biz yarın bakarız alttan muayene ederiz diyor yani bu kadar umursamaz Egolu ve hastayı iyice moral olarak çökerten başka bir hekim görmedim gerçekten o kadar üzgünüm ki bir daha gitmeyi düşünmüyorum ama yarın son kez gideceğim tamamlasın Ultrasonu bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa bir doktorun ben de bilemem ki demesi normal mi
myavocado Tomucuk12 anladığım kadarı ile siz bu perinatoloğa detaylı ultrason için gittiniz ama normal sizi takip eden kadın doğum doktorunuz başka değil mi, doğru mu anliyorum
cLearQueen Tomucuk12 gormeden bilemez tabi ama bunun testi var gel test yapalim diyebilirdi. Ben olsam bidaha gitmem
Tutaste_ Tomucuk12 benim detaylıya bakanda oyleydi sana yine yürü gel demiş göremediği için bana yalandan yazmış oraya görüşüm kısıtşı cart curt dıye parmk sayıyolar normalde bu saymdı hiç. Bide rahim gzı kısalığından süphelendi alttan bakmak istedi erkekti istemedim anlamıypsun düşetir bebegin diyorum sana diye vicdansız bi şekilde bana tavırlı tavırlı konuşmaya basladı bütün muayene boyunca agladım salak salak espiri yapıp sonra en azındna güldü bi kere dedi.hakkım zıkkım olsun ona cidden hiç helal etmiyorum. Boyle allahın bellalrını hstanelerden temızlense yenılere olanak açılıcak.
Tomucuk12 sltn2686 hayır bıde 10 gundur yok yatılde gıtmeden ozellımle sıkıntımı söledım cagırsana benı… hadı cagırmadın ben böle bır sıkayet söluyorum.. bı sn dıyığ bırak ultrasonu suya bak..
Aysegul0000 Canım burda okumustum bebeğin suyu ve akıntıyı ayırmak için kullanılan turnusol varmış. Eczanelerde satılıyor takınca anlaşılıyor dediler
Tomucuk12 Aysegul0000 bende duydum canım ama hekımın bunu söledıgı bıle yok.. şu sekılde ayırt ederız yok şöyle olur böle olmaz.. zaten su gelırse dogum baslar dıyor ozmn böyle bır ıhtımalım var bı mudahale et bı bak bı yol goster
Tomucuk12 Aysegul0000 Yok hayır artık gitmeyeceğim şimdi de belim ağrıyor diyorum ki bilemedi bu bende bir sıkıntı mı var çocuğun suyumu bıtti..
Tomucuk12 myavocado yok hayır ıkısıde aynı.. detaylı ıcın gitmedım takıplı hastasıyım.. bakmadan bılemem demesı ayrı da bılemem demesı baska, bılebılmesı ıcın hıc bısey yapmadı eve geldım😀 sımdıde belım agrıyor koekuo yarını beklıcem mecbur
myavocado Tomucuk12 Allah Allah çok değişik, acaba dedim sadece detaylı için gittiyseniz, kendi doktorunuz baksın diye mi birşey demedi ama zaten takipli hastası iseniz bu ne mana yani, kim bilecek tövbeler olsun 🙄
Tomucuk12 myavocado yani Ankara’nın göbeğinde en pahalı guya en ıyısı boyle yapıyorsa ben artık hıc bısey dıyemıyorum.. zaten bu ilkde degıl.. umarım onjn yuzunden bırseylede gecıkmem.. suyum gelıyorda ben bılmıyorsam dıe koekuyor
Tomucuk12 Tutaste_ bende etmıyorum hakkımı gıyındım suslendım cocugumu hoeucem dıe bır umutla gıttım.. agladım cıkınca sımdıde agrım var dıyorum bu benı salladı gecti bebegın suyumu bıtıo
Rabiamina İstersen bir de devlete git ben hem özele arada da devlete gidiyorum. Sor öğren iyi bir doktor varsa inan hamilelikte hiç fark etmiyor özel devlet olması. En azından bir sıkıntı varsa hemen yönlendirir
Aylaa123 Tomucuk12 benimde bebeğim ultrasonda bie pozisyonda kaldı ve saatlerde uğraştık göremedik o normal bebekle alakası bir durum . Suyunuzda sızıntı olsaydı ultronda ölçüyor zatem ama bazen akıntıyla su karıştırılıyor onu ebeler genelde bir test yaparak turnusolla anlıyorlardı belki doktor onun için bilemem demiş olabilir
Civciv53 Tomucuk12 bunu ultrasona baktığında suyu iyi diyebilir ama gelen sıvının akıntı mı yoksa su mu olduğu test ile anlaşırılır amnisure testine yönlendirebilirdi seni yinede kafanda ihmal sorusu varsa doktorunu değiştir derim.
Tomucuk12 Civciv53 anladım canım zaten farklı bir hekime daha gidiyorum olmazsa sadece onunla devam edeceğim yarına kadar da beklemekten başka şansım yok galiba
asyap Tomucuk12 endişelenmeyin suyunuz gelse direk anlarsınız akıntıyla karıştırmazsınız sürekli geliyor mu bacaklarınızı ıslatıyor mu bunları takip edin öksürünce hapşırınca geliyor mu bunlara bakın
Civciv53 Tomucuk12 hakkında hayırlısı olsun iyi düşün iyi olsun canım zaten su olsa oturup kalkarken sürekli ıslaklık olur tutamazsın onu enfeksiyonda akıntı yapar birde fitil vs kullanıyorsan oda su gibi akıntı yapıyor. Misal ben progestan fitil kullanıyorum o yapıyor.