Btlshnnn Miniklerinannesiyim ay yok ikinci bir kızım var 6 yaşında bir de nasip olursa oğlum olacak evlat aynı duygusu herşeyi heyecanı ama kız olup sonra birde erkek olunca insan da başka heyecan oluyor farklı renkler farklı kıyafetler derken almışım ne varsa ablasınında beşiği puseti arabası ateş vs vardı zaten gerek kalmadı 😅
Melamial Miniklerinannesiyim ben iki kere giricem biri 16sı biri 21i. Bi devlette bi de özelde gireceğim inşallah. Heyecanlıyımm
Ftmaag Miniklerinannesiyim alışverşin çoğunu tamamladık 🥲 kilolu hamile kaldım o yüzden kilo almamaya özen gösteriyorum. Biraz ağrılı bir hamilelik geçiriyorum bel ve bacak ağrısından uyuyamıyorum ama çok şükür bebeğim iyi son 17 hafta 🙏🏻🙏🏻
Miniklerinannesiyim Ftmaag bende e kilolu hamile kaldım 🥲 benimde aşırı bel ağrım ve migde agrım var bence hamilelik dertleri 20den sonra başlıyor
Ftmaag Miniklerinannesiyim gerçekten öyle 6. Aya gelene kadar ne bir ağrım oldu ne de bir bulantım şimdi ise doğrulamıyorum yatamıyorum bilmiyorum nasıl geçecek 🥲
Freefam Miniklerinannesiyim 19 haftaligiz az az biseyler aldim bebise ama henuz daha soyle guzel bi alisveris yapamadim cok kiyafet almayi dusunmuyorum az az alayim ihtiyac oldukca alirim diye dusunuyorum doktor masrafimiz cok daha once kayiplarim olmustu perinatolog takipliyim gider cok oluyor o yuzden +6 kilodayim bu arada ama 3 haftadir hic almadim oncesinde almistim
Miniklerinannesiyim Freefam bencede cocuk olduktan sonra sanki hiç alamicakmış gibi oluyor bazıları 03 3 6 alsan yeterli gerisi sonrada oluyor zaten
Miniklerinannesiyim Melamial devlet fazla ilgilenmiyor inşallah kötü bişey demezler genellikle baştan sagma bakıyorlar
Miniklerinannesiyim Btlshnnn benimde bir kzıım var ama oglum olucak hic heycan vermiyor kıyafetleri fln tatlı gelmiyor😀🤣
Btlshnnn Miniklerinannesiyim ayy yok ben alıştım ilk başlarda bana da öyle geliyordu ama zamanla hayal edince içinde hevesleniyorum 😅🤍
Miniklerinannesiyim Btlshnnn valla bilmyorum sürekli kız benel kıyafetleri cıkıyor eriyorum kızımın o kdr güzel elbiselerini saklamıştım 2.ye giydiririm diye sağlıkla gelsin inşallah ogluşlarımız🥲😀
Melamial Miniklerinannesiyim 17. Haftamda girmek zorunda kaldım patlattılar hemen bi tane. Damar yönü tersmiş genetik test istediler başka bi bulgu da yoktu. Bakalım bi sonrakinde neler diyecekler
turanmom 17+2 de 283 gramdı bebisim. Şimdi 18+5 haftalığız detaylıya kadar özleyecegm 💗ben daha hiç kilo almadım. bi oğlum var şimdi kızım olacak inşallah 💜 abisinden kalan bebek arabası ve bikaç unisex şeyler vs var ama daha başlamadım ama sıra artık cici bici şeylerde 🙂↔️💝
Miniklerinannesiyim turanmom maşallah bizimde bebek arabamız beşigimiz fln varsa kıyafet olarak eksigimiz var
BusraTA Yasko-y Ya bende 19 haftalığım 60 kiloyla hamile kaldım az önce tartıldım 69 yazıyor🫣Nasıl başardın ?Ne yiyorsun ne içiyorsun banada tüyo verir misin🙃
Aslihan1992 Bende 21+3 üm 5 kilo aldım hepsinide son 4 haftada aldım 😕 bir anda iştah patlaması başladı durmuyor..