Miniklerinannesiyim Nasıl gidiyor alışverişe başladınız mı kaç kilo aldınız ben artı 3 kilo almıştım gecen haftaya kadar sadece 1 kilo almıştım bu aralar bayag iştahım da acık inşallah almam biraz tombik hamile kaldım
minimonun-annesi Miniklerinannesiyim ben başlmadım henüz devlet hastnesi ve özel hastaneye göre 19 haftalığım uygulayamaya göre 18 haftalığım detaylıya randevum var ozaman dan sonra başlıycam yavaş yavaş Allahın izni ile bu benim 2 ci bebeğim kızlar tavsiyem kızımda çok heves edip bir ton çamaşır aldım giyemeden kaldırdım çoğunu o yizden az ve öz alıcam sağlıkla kucağıma alayım eğer yetmiycek gibi olursa ekstra alıcam çok almayın bence yazık oluyor kıyafetlere okadar para veriyoruz
Btlshnnn Miniklerinannesiyim 22 haftalık olduk alışverişe başladım neredeyse bitirdim Rabbim inşallah kullanmayı da nasip etsin 1 kilo aldım sadece bu zamana kadar
Miniklerinannesiyim minimonun-annesi bende kızımda toplam 7 8 tane 5li cıkıi 5 tulum almıştım ama hepsini kullandık kış bebegide bence kullanılır benimki erkek oldugu için kızımın kıyafetlerini kullanamicam ayda 2 tane fln almayı düşünüyorum maddi olarak sıkışık bi dönemdeyiz o yüzden fazla zaten alamicam kısmetiyle gelsin inşallah
Miniklerinannesiyim sltn2686 ben 155 79la kaldım Allah’tan spor diyet yapıp 6 kilo vermiştim o dönemde de hamile kalmışım haberim yok 🥲
Adensu_ Bizde bugün 22 haftalık olduk🩷🌸 Ben 20 haftamdan sonra alisverise basladim.. kiyafetleri hazir, büyük esyalari ve kucuk bakim esyalari kaldi. Odasina baslamak istiyorum ama daha erken bence🙈
Adensu_ Henüz hic kilo almadim bu arada, bebisin kilosu 21 haftaliklen 440 gramdi, doktor gayet iyi demisti
Yasko-y Bende 19 haftalığım +2 kiloyla devam ediyoruz bakalım ama bu hafta çok iştahım arttı yiyesim geliyor her şeyi 😅
Miniklerinannesiyim Yasko-y ay bende o 19dan sonra arttı ya oncce hic yemiyordu. Şimdi agzım durmuyor
BusraTA Yasko-y Ya bende 19 haftalığım 60 kiloyla hamile kaldım az önce tartıldım 69 yazıyor🫣Nasıl başardın ?Ne yiyorsun ne içiyorsun banada tüyo verir misin🙃
sumkiz Merhaba herkese Tam da hiç benim dönemim anne yok diyordum. Hiç kilo almadım verdim. Şu anda 20 hafta diyebiliriz. 164 boyum 59 kiloydum ilk öğrendiğimde. Normalde 55-56 kiloyumdur. Şimdi de hep 54-55 kilo arası oluyorum. İştahım hala yok. Hep meyve yiyorum ve su içiyorum. Et ve et ürünlerini asla yiyemiyorum.
Melamial Ben de 20ye giriyorum 5 kilo aldım. Güncel kilom 60 şu an. Su içsem yarıyo valla. İkinci olduğu için bazı eşyaları güncelliyorum sadece çoğunu da detaylıdan sonraya bıraktım
Btlshnnn Miniklerinannesiyim ay yok ikinci bir kızım var 6 yaşında bir de nasip olursa oğlum olacak evlat aynı duygusu herşeyi heyecanı ama kız olup sonra birde erkek olunca insan da başka heyecan oluyor farklı renkler farklı kıyafetler derken almışım ne varsa ablasınında beşiği puseti arabası ateş vs vardı zaten gerek kalmadı 😅