GizemCengiz Her şey normal giderken bu akşam birdenbire ayaklarım şişti. 37+0 olduk. Hamilelikte ödem olur diye önemsemedim başta ama şu an davul gibi bir halde. Doktoruma yazdım cevap vermedi saat de geç oldu zaten. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
MerveNural GizemCengiz tuzlu yeme tuzdan olabildigince uzak dur ve suyla vucudunu dengele. Embole olmuş tuzdan kaynaklaniyor
1850 GizemCengiz bnde 37 yim benımde az omce baktığımda ayagım baya şişti. Gun ıcınde tuzlu yersen hamurişi falan çok yersenn hemen şişiyor
Irmaktan GizemCengiz kesinlikle tuzlu yemenin direk etkisi var hemen tansiyon fırlıyor 😨 ve ödem yapiyor
Mells GizemCengiz ben turşu yedim suyunuda içtim bi güzel akşam inanılmaz büyümüştü ayaklarım hayret etmiştik çok komikti 😂😂 2 gün tepeye diktim hep anca indi
ZehraS GizemCengiz Evet canim hic oyle diyildim bi bakdim ayaklarim tomul olmus cok ayakda kaldim dun ondan kaynaklandi yada tansiyondan oldu diye dusundum
GizemCengiz MerveNural bu zamana kadar hiç kısmamıştım bi sorunda yaşamadım. Ya aslında şişmeyi garipsemiyorumda birden bu şekilde olur mu onu bilemedim yani çok korktum
Irmaktan GizemCengiz ben dikkat edince sadece uyandığımda ellerim sis utanıyorum ama bir saat sonra geçiyor ayaklarım falan hiç şişmedi benim
Brcyvz Korkma canım fazla ayakta kalmış olabilirsin vücut ağırlaştıkça baskı yapıyor ayaklara ödem oluyor tuz da etkili tabi ki..ben de 36-37 şiştim dinlenince o şişlik azalıyor Doğumdan sonra tamamen yok olacağını söylüyorlar