Minnaksever Mavisevgim bende hap işe yaramıyor midem sindirmiyormuymuş neymiş iğne veriyolar çok güzel yükseltiyo
mom-2024 Mavisevgim direkt iğne verdi bana doktor haftada 1 kez oluyorum ilaçlardan gına geldi artık mg, omega, d vitamini, tiroit ilacı şimdi birde demir ilacı derken iğneden korkan ben öyle iyi geldi ki 😅
aloevera Mavisevgim iğneler çabuk etki ediyor. haftada bir yaptırıyodum dodex sanırım emin değilim, doktor adını biliyor. 5 hafta yaptırdım 20 gün sonra kan verdim yine düşmüş , 5 gün peşpeşe yaptırdım, yükseldi. doktorunuza danışın derim :)
Mavisevgim Ben de ocean methyl dil altı kullandım bitti ama bir işe yaramadı açıkçası sizin değerlerinizi yükseltti mi kullandığınız
Galiba Henüz kontrol etmedim aslında kullandgim Multivitaminim içerisinde vardı ama o yukseltmiyordu emilimle alakalı bı sorun olabilir dedi doktor bunu başladı. Ama sanırım biraz daha iyiyim dalgınlığım unutkanlığım azaldı diyeblrm
Eda1254 Mavisevgim bende bı ilaç var ama şuan adını hatırlamıyorum benimde B12 çok düşüktu kansizligim var doktorum takviye ilaç verdi ama her ilaç her gebeye olmayabilir çünkü bana sağlık ocağı iğne verdi devletteki doktorum onu kullanma dedi bı hap verdi
Mavisevgim Sağlık ocağında ki hekimim hamilesin iğne vermek istemiyorum dedi ondan dil altı sprey verdi iğne zararlı dedi 🙄