Miross0114 Pamukkokulum bahcelievler medipol asiye uzun Çok pozitif bir kadın güler yüzlü sadece cok iyi oldugundan cok hastası var yogun randevu almak için baya önceden aramak gerekiyor hatta hemen doluyor Üçüncü gebeliğim ikisinide o yaptı asla hiçbir dikişi veya ağrı hissetmedim eli çok hafif
Aslaninannesi_ Ben haznedarda meltem hastanesine gidiyorum Nuray Günay bilindik ve çok tecrübeli 30 küsür senelik bi doktor çok memnunum
Razismom Küçükçekmece hastanesi Dr Umut Ünal… Evlendiğimden beri genel muayeneleri onda yaptım, şimdi hamilelik sürecimi de takip ediyor… Ailemin bir parçası gibi oldu, çok memnunuz.. Muayene 800dü 3 hafta önce..
Razismom Pamukkokulum pazartesi günü muayenem var, sorarım bende merak ediyorum… Ama 18 bin diye biliyorum,orda geçen ay doğum yapan biri söylemişti.
Pamukkokulum Razismom bana da soylermısınız ıyıse bende orda yapayım cam sakurayı begenmıyorum mecburiyetten geldim
Razismom Pamukkokulum o kadar detaylı bilmiyorum, henüz doğum şekli için konuşmadık… Yakınsanız muayene olup sorabilir misiniz aklınızda ne varsa… Sizde rahat ederseniz