Ozgeyaman0101 Merhaba Çorum özel hastanesi burcu torumtay alıç’a giden varmı benim 2.gidişim ilgili ama soru soramıyorum fazla soru sorulmasını pek sevmiyor anladığım kadarıyla sizinde tecrübelerinizi alabilirmiyim
Mery6619 Ozgeyaman0101 ben gidiyorum canım hamileligimin en başından beri şimdi 24haftalik olduk kontrole gidicem eğer bu seferde içime biseyler sinmezse değiştircem sanırım drumu.
aslissanem Ozgeyaman0101 bende ilk burcu hanıma gidiyordum ama ilgisizliği çok sıkıcıydı. soru sormaya çekiniyordum resmen. sonra elitparkta özgür koçakı buldum şu an ona gidiyorum ve aşırı memnunum iyikide değişmişim burcu hanımdan sonra özgür ber pırlanta gibi geldi. çok ilgili hiç çekinmeden istediğim bütün soruları soruyorum bu uygulama hakkında bile konuştuğumuz olmuştu. laçinde yaşıyorum tahlil sonuçlarını beklemek çok sıkıntıydı burcu hanımdayken özgür beye geçtim geçeli testlerimi verip gidiyorum kendisi sonuçlar çıkınca arayıp bilgilendiriyor. hastanenin doğumhanesi falan yenilendi zaten
Ozgeyaman0101 Mery6619 sizde mi memnun değilsiniz yani bir an önce ben hızlı hızlı anlatim bitsin istiyor kesinlikle soru Sordurmuyor bende panik oluyorum soracaklarımı da unutuyorum 🤷♀️
Mery6619 Ozgeyaman0101 en son gittigimde soru bile sormadım hiç içimden gelmedi konuşmak rahat edemedim. Bide bana acilman var dedi acil serklaj ama önce perinatolojiye git dedi devlete gittim bi sorun görmedi dr klinikdeki perinatolojiye gittim bi sıkıntı görmüyorum dedi. Baştan beri riskli gebeligim var aceba beni mi istemiyor diye düşündüm
Ozgeyaman0101 Mery6619 geçmiş olsun olabilir o zaman bskalım inşallah bir dahaki görüşmede memnun kalırsınız
Zhr-arsn Bende 1 kere gittim hızlı konuşmasın beni paniklendirdi bidaha gitmedim saten panikli biriyim
Zhr-arsn Elitparkta özgür koçak gittim doktor iyi ama hastaneyi pek sevemedim şuan düşünüyorum elitparkmı çorum özel mi kararsız kaldım
Nfgrp Bende sabri hocaya gidiyorum, tanıdıklarım arasında kimse kadın doktorları tavsiye etmedi. Hatta bir tanıdığımız ile mahkemelik oldular, kadinlar biraz ilgisiz. Sabri hoca çok rahatlatıyor insanı, çok da tecrübeli