drn5410 Emirasaf6060 ilk kızımda 4. Ayda olmuştum adet sonra düzenli devam etmişti ama bunda ne olur bilmiyorum 1 sene hatta 2 seneye kadar normal olmamak diye duymuştum tabi genede dikkat edin 2. De gelmesin süt koruyor deyip 😅
hayalim35 Emirasaf6060 1 seneye kadar normal ilk kızımda 40 im çıktığı gün adet oldum ikinci kızımda 2.5 ay snra oldum
hayalim35 Emirasaf6060 yok normal ama sezeryanla alakası yok arkadaşım sezeryan oldu iki kere ikisinde de doğumdan hemen snra adet oldu eltim 3-4 ay snra oldu
Glchan_34 @Emirasaf6060 ben tecrübeli değilim ama annemden gördüğüm kadarıyla kardeslerimde 1 sene bazen 1.5 sene görmediği oluyordu son kardeşim de sezaryen oldu 8 ay olmamıştı
hayalim35 Emirasaf6060 çift korunma ile korun yani 2 ayrı şekilde korun için rahat olur 1 seneye kadar normal
Caglab Emirasaf6060 Doğumdan 10 ay sonra olmuştum. Sezeryandi benim de farkı oluyor mu bilmiyorum ama. Sanırım 1 seneye kadar normal.
hayalim35 Emirasaf6060 yani hem geri çekilme hem prezervatif 2 li korunma işte ya da spiral ve hap gibi
Merve_kucuk Emirasaf6060 Kırkım çıktıktan sonra düzene girmişti benim ki. Bide çoğu kişi gene bağlı diyor. Benim annem de hemen olmuş mesela ama eltimin annesi 1 sene sonra felan olmuş Eltim de 1 sene sonra oldu