sltn2686 Ebrarhacer 16ya giriyoruz yarın daha hissedemedim yani bazen hissettim sanıyorum ama bebekmi bilmiyorum
Betulbayar32_ Ebrarhacer oğlumu 16 hisettim kızımı şuan 19 bittiğinde hisettim sorna zaten düzeliyor hareketleri
Ebrarhacer sltn2686 yani rahminizin olduğu yerde hissettiyseniz Büyük ihtimal odur çünkü rahimde başka bir kıpırdama niye olsun ki Hani bağırsak olsa biraz yukarıda olur Benim ablalarım kayınvalidem falan 3. ayda hissettiklerini söylüyorlardı
Mervekorkmzz Ebrarhacer kilom yok Erkek bebek erken hareket edermiş bilmiyorum cnm ama baya baya hissediyorum nabız falan dgl hareketleniyor bildiğin
Mzzz Mervekorkmzz hareket etmenjn cinsiyet ile alakası yok belli bir haftadan sonra harekett ediyorlar ama biz hissetmiyoruz belli bir haftalarda hissetmeye başlıyoruz benimde kız ama bende 15. Haftada hissettim mesela 🤭🤗☺️🥴
Mzzz Mervekorkmzz yok canım cinsiyet ile alakası yok bende 15te hissettim kız arkadaşımda aynı haftada hisset erkek şöyle zaten bebek belli bir haftadan sonra hareketleniyor cinsiyet ile ilgili yok biz hissetmiyoruz haftalar ilerledikçe hissediyoruz