mucizeolsunn Allahım şükürler olsun bi zamanlar bu başlıkları hiç açamayacağımı düşünüyodum 4 sene beklemenin ardından bu mutluluğa ulaştım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲🏻😍🥰 kimler benimle aynı ne durumdasınız gelin sohbet edelim kızlar 🤗🌸
68pembemavi01 mucizeolsunn Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşaAllah bizim de 93 gün kaldı nasip olursa inşaAllah 💐
mucizeolsunn Sevcan62 amin inşallah siz de sağlıkla alın kucağınıza ne kadar güzel az kalmış heyecan çoktur
mucizeolsunn Alparslanmom__ aminn sağolun siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 ne güzel son günler daha bi heycanlı geçiyodur
Alparslanmom__ mucizeolsunn aynen heyecan korku stres herşey var kafamda Deli sorular nasl geçecek acaba doğum sürecim beni ne bekliyor bebeğime yetebilecekmiyim bir sürü şey düşünüyorum 😢🙈
mucizeolsunn Zeyyno_ amin sağolun siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah ne güzel ya az kalmış o günleri görmek de nasip olur inşallah🤗
mucizeolsunn Nezahatozen 😍yakınmışız burda 99 yazanları gördükçe bizde görecek miyiz o günleri derdim gördük çok şükür🤲🏻🤲🏻
mucizeolsunn Alparslanmom__ yetebileceksin tabiki de onu hiç düşünme hep olumlu düşün güzel olsun inşllah Rabbim en kolayından hayırlı bi doğum nasip etsin 🤲🏻
mucizeolsunn 68pembemavi01 son 3 ay 🤗 yarsından çoğu bitti bazen zaman geçmiyo gibi oluypdu ama baya da hızlı geçiyomuş 😀
Merve32- mucizeolsunn 2 gün sonra ben de bu postu açacağım inşallah 🥰🙏 sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza 🙏🌸🥰
mucizeolsunn Merve32- amin inşallah 🥰 bende bayadır bekliyodum bu postu açmak için hep açarlar ya heves ediyodum😁🤭
perihankrkya mucizeolsunn son 79 kaldi benmde ikinci gebeliğim sezeryan olacagi icin biraz önde saglikla kavusalim sanki gunler geçmiyormuş gibi geliyordu ama geçiyormuş şaşırıyorum bazen ne cabuk cift sayiya düştüm diye 🥲😇
mucizeolsunn perihankrkya aynen günler geçmiyor gibiydi ama aslında hızlı geçiyor ne ara bu kadar büyüdü anlayamadım🥲sağlıkla gelsin miniklerimiz