BMH GGGF bana doktorum bir kupa bardaktan fazla önermedi ıhlamuru grip olduğum her gün içtim meyve çorba derken geçmişti benimkisi
Hyrydnc42 GGGF günde 3 portakal 1 limonun suyunu sıkıp içtim gece yatmadan. Çok şükür faydasını gördüm gribim geçti
Cansn GGGF tavuk suyuna çorba 😋 gripte bana tek iyi gelen şey. Bol limon ve karabiberli içiyorum hem terletiyor hem boğazıma iyi geliyor. Bir de grip olduğumda ekstra daha fazla su içiyorum.
Kadirvemalik Canım ben ıhlamur içtim.kalinca giyindim ve uyudum uyandım terlemiştim üstünü degistirdim ertesi günü bişeyim kalmamıştı başımı her yerini sarmıştım yorganın altına girmiştim iyice terlemiştim. Böl bol dinlen. Hamileysen gun de 2 bardağı geçmeyecek şekilde ıhlamur iç. Limonlu. Allah şifa versin
GGGF Kadirvemalik evet canım hamileyim 4 ayımı bitirdim 4 gündür burun tıkanıklığı Boğaz ağrısı mahvoldum burnumu silmekten artık yara oldu hep hiçbir şey de geçirmiyor 😭
Kadirvemalik GGGF allah şifa versin canım üzüldüm ya. Hamileyken daha zor. Ihlamur,portakal,bol dinlenme iyi geliyor bide dediğim gibi iyice kalın giy terle iki güne bsieyin kalmaz ınsallah.
GGGF BMH yok canım ateş falan Yok ama ateşlenmediğim için dudaklarım da yara olmaya başladı vücut öyle atıyormuş sanırım. En yakın zamanda geçer inşallah 😭
BMH GGGF evet annelerimiz genelde öyle söyler içinin ateşi dışarı vuruyor diye inşallah atlatırsın bir an önce canım