Ahsennk Hanımlar detaylı ultrason yaptıranlar acaba o sırada alttan muayene de yapıldı mı yarın randevum varda önceden sormak istedim sizlere
Zhrbjts Ahsennk rahim agzinda kisalik vs gibi problemler gorurse ekstra vajinal bakma ihtimali olabilir bence
Ahsennk Aylaa123 İnternetten baktığım da gerekebilir diye okumuştum da o yüzden teşekkür ederim sağolun
Aylaa123 Ahsennk intermette yazan her bilgi doğru değil normal ultrasonun daha uzun hali sürüyor sadece
Derya7753 Zhrbjts Hanımlar bende 22. Haftada gidicemde ama özelde pahalı olduğu için istanbulda araştırma hastanesine gidicem. Benım merak ettım randevuyu nasıl yapıyoruz perinatoloji ile detaylı ultrason arasındaki fark ne benım gebelimde bir risk yok ikili taramamda iyi çıktı. Direk kadın doğumdan randevu alıp orda doktora detaylı ultrason için geldim mi diycem yardımcı olur musunuz bu konuda
hermione_granger Ahsennk bir problem görmedi aslında bebek ters durmak istemişti beynini görmek için alttan bakıldı
myavocado Ahsennk benim doktorum yapmıştı, ama vajinal ultrason ile çok küçük sadece rahim ağzını kontrol etti. Yapmayanlar da oluyormuş, herhalde doktora göre değişiyor. Herhangi bir problem de yoktu, normal idi herşey ama bakıldı yine de.