aysegulalatas Kızlarrr çok merak ediyorum ben Başakşehir Çam Ve Sakura şehir hastanesinde randevu buldukça gidiyorum ama içim içimi yiyor devlet hastanesinde epidural varmıdır doktor tersler diye soramadım😅
Yekta1242 aysegulalatas bildiğim kadarıyla bazı hastanelerde var canım bende şu sıra araştırıyorum umarım iyisine ve epidural olanına denk geliriz 😂
Tutaste_ aysegulalatas keşke olsa ama yok 🤷 devlette doktorlar yüzüne bakmıyor kaldı ki epiduralle doğum 🤷
pessoaa Yekta1242 hakkı yok ama tersliyorlar . Suratına bakmıyorlar ki soru sorasın 😒 Asistanı bile aynı
aysegulalatas @pessoaa sorma sanki zorla çalıştırıyolar işini severek yapmayan insanlardan nefret ediyorum 😏
aysegulalatas @Yekta1242 şehir hastanelerinde var diye duydum da işte doktora soramadım dalga geçer diye 😅🤣 Sonuçta devlet hastanesi ne alaka diyip tersler diye sormadım
aysegulalatas @Yekta1242 soru sormayı bırak ultrason kağıdı bile vermiyolarki 34 haftalık olduk bebeğin yüzünü bir kere bile görmedim geçen hafta rica ettim bebeğin büyüdüğü için ekrana sığmıyor veremiyoruz dedi ne alakaysa