drn5410 Aycanby maşallah maşallah bizimde geri işte ya sıkı takip onerdi o yüzden siz extra bir şeyler yediniz mi ya ne yesem de büyüse bu çocuk
Aycanby Huda-27 ilk gebelikse yatarsın ne güzel ben Bi uzanayım diyorum kızım (4 Yaş) oyun oyun diye beynimi yiyor 🥲
Huda-27 Aycanby yok ikinci gebelik 5 yaşında kızım var ve bir yandan benim doğum hazırlıklarım bir yandan kızımın okul hazırlığı çok zorlanıyorum valla 😂
Glchan_34 @Arelmom_ bnde bzaen enerji patlaması yapıyor ya son 29 sabahın köründe kalkıp evi temizledim 😂
Aycanby Glchan_34 ben geçen haydi bismillah temizlik yapayım dedim banyoya giriştim sonra full yattım güya evi temizlicektim 🤣
Arelmom_ Glchan_34 ah o sabah enerjisi bende de vardı doğuma az kaldı azcık uyu dedim kendime sonra kalkınca yaptım 😂😂
Glchan_34 @Aycanby valla ne kadar yorulsam yarıda bırakamıyorum sanırım takıntı var bende biraz 😂😂 sabah 8 eşim işe gitti kahvaltı yaptım eve makine attim paspas attım sonra şekerimi ölçüp uyudum😂
Alpmom__ Aycanby son 170 benim bile yok valla 🥲🥲🤣 bu sıcaklarda size daha zor olsa gerek . Allah yardımcınız olsun