Ece5454 Birmi 14 gün boyunca denedim ancak hiçbir işe yaramadı karın geriliği yine aynı: Süt, yoğurt, cici bebe, kabak çekirdeği, ceviz, muz, dondurma, kaşar kuru kayısı, kefir.. bunların hiçbir faydasını görmedim 😂 nesquik ve cococops şimdi radarımda
Lavinia96 Ece5454 tüm bu yediklerinize rağmen 14 günde hiç kilo almadıysa genetik olabilir. İlk öğrendiğimde 2 hafta gerilik vardı karın çevresinde.her gün 2 Yumurta kırmızı et tavuk peynir avokado ceviz kaşar peyniri yedim. Nesquikte içiyordum her gün olmasa da aklıma geldikçe içtim. Son haftalarımda havalar da çok sıcak olduğu için bol süt az kahveli soğuk kahve yaptım hep içtim. Gerilik 3 güne düşmüştü. Sonrasında yine aynı oldu 2 haftaya yükseldi. Doğuma girerken 2.800-2900 diye düşündüğümüz bebeğim 3.500 doğdu. Ultrasona da o yüzden güvenmiyorum. Kendimi çok üzmüştüm gerilik olduğunda sonrasında doktor da genetik olabilir minyon bi bebek olvsk demişti.☺️
Sevcan62 Ece5454 daha doğurmadım 12 ağustosta hayırlısıyla 🙏🏻 35+6 da 3080 gramdı iki hafta önden gidiyor ☺️
Dilek_04 Sevcan62 Nasıl içiyorsunuz sütü ısıtıyor musunuz yoksa soğuk sütle mi karıştırıyorsunuz. Gerçekten etkiis varsa bende yapayım ☺️ bebeğimin erken gelmeye niyeti var galiba bari biraz kilo alsın 🥰
Mhtpdrmz06 Kaç haftadan sonra çocuğa kilo aldırıcı şeylere yüklenmek lazım kızlar? Şuan 18 haftalığım daha erken sanırım ama bilip ona göre zamanı gelince bende kilo aldırıcı şeylere yükleneyim diyorum
Mhtpdrmz06 Sevcan62 teşekkür ederim. Evet şuan zaten aldığım kilo bebeğe değil kendime almış olacagım için almamaya çalışıyorum ozaman dediğiniz gibi 25 haftadan sonra falan yavaş yavaş kilo aldırıcı şeyler tüketmeye başlamak lazım. Oğlum 3.300 doğmustu onun kadar doğsa yeter zaten fazlasında gözüm yok 😀😀