deryaa_milena Kızlar hastanenizde normal doğum ve epiduralli normal doğum fiyatı ne kadar dediler? Bize uçuk bir fiyat farkı söyledi arasında 20 bin fark var çok şaşırdım bu kadar fark olmasına…
Rmdlbs123- deryaa_milena İstanbul Türkiye hastanesinde epidural istersen 7 bin fark koyuyorlar sizin fiyata şaşırdım doğrusu
deryaa_milena Rmdlbs123- ben de şaşırdım neden bu kadar fark var diye sordum daha farklı bir yöntem sonuçta dedi 😂
deryaa_milena Fiyat bilgi ofisinden aldık biz fiyatları kendi doktoruma da soracağım ayriyeten bu kadar yüksek olmaması gerekiyor her hastane 4-5 civarı diyor
deryaa_milena Mervealya1992 yok özellikle sordum doğum 25 bin epiduralli 45 bin dedi inanamadım hatta kaç kez teyit ettirdim 😂😂
Aslaninannesi_ Hatta sezeryan 22 bin epidural 25 yani 3 bin oynuyor hastaneyi arayarak bilgi alabilirsiniz
deryaa_milena Aslaninannesi_ ben de buradaki postlardan öyle tahmin ettim aşağı yukarı 3-5 ekler üstüne diye 😂 kendi doktoruma da soracağım tekrar bi yanlışlık var mı diye
deryaa_milena Mervealya1992 eşim de diyor çok pahalı acı çekmek istemiyorsan sezaryen ol daha iyi diye 😁
deryaa_milena Mervealya1992 doktorumdan çok memnunum doğumum da yakın o yüzden değişiklik yapmam muhtemelen 😊