Ea_aylms6 Ya kızlar dolabım hafta sonu geldi ve misafir o bu derken pek düzenleyemedim şu anda düzenli değil gibi geliyor. Hiç bu işlerden de anlamam😂 eldivenleri şapkaları çorapları da üst üste koydum siz nasıl düzeni yaptınız çorapları nasıl koydunuz hangi düzenleyiciyi aldınız fikir verebilir misiniz?
Zeyneppx Ea_aylms6 gayet düzenli duruyor canım ama trendyolda düzenleyiciler var dolap çekmece içi düzenleyici yazınca çıkıyo eldiven çorap falan onları öyle koyarsın belki ay bende bilmiyorum benim dolabım falan daha gelmedi 🥲 ay tatlı telaşlar çok güzel yaaaa 🥲🥲🙃🙃🙃
Zmom Ea_aylms6 ben düzenleyicilerden aldım gereklimi tartışılır tabiki yıkadım dün ütüledim üstleri gerçekten ne kadar erken yapılsa o kadar iyimiş belim koptu oturduğum yerde☹️ Düzenli görünüyor dolabınız çoraplar şapkalar için düzenleyici alınabilir ama
Cagla-2434 Gayet güzel ve düzenli duruyor bence .bende henüz düzenleyici falan almadım ihtiyaç oldukça sipariş ederim diye düşünüyorum ihtiyaçlarına göre büyüklük genişlik bir test edip kullanmam lazım
Ea_aylms6 Cagla-2434 Zeyneppx İnstagramda bazen karşıma çıkıyordu çok güzel düzenliyorlar onları görünce benim dolabım düzenli değil gibi hissettim😂
M-Urass_Mom Canım ben de aynı dertten muzdarip olduğum için bebek askılarından aldım 24 tane. Bakalım, katladıklarımı bugün askılara asmayı düşünüyorum daha düzenli dursun diye. Ağız bezi, eldiven ve çorapları da düzenleyicilere koymayı düşünüyorum
Cagla-2434 Ea_aylms6 çok acil bişi değil kullanım şekline gore yarın bile karar versen 3 günde sende olur 😃 çok düzenli sıkma canını