petramathias dogakartal prodictor test yaptım şu 6 gün önce belli edenden ama negatif çıktı 🥲 her ay başa sarıyor bu döngü ne zaman bitecek, bu arada gölge yapıyor çizgi değil 😭😭
dogakartal petramathias maalesef bende görmedim ben bu ay ovülasyon ile hamile kaldım bi deneyin isterseniz 😊
Benimminikim dogakartal benim adetim bir hafta geçti sat 22 hazirandı ama beta 198 çıktı doktorum geç döllenme dedi ama kese ve bebek yoktu endişeliyim bekliyorum
dogakartal Benimminikim evet geç döllenme olmuş beta hcg 2500 geçince kese görünüyor siye biliyorum ama
poyrazmom_ dogakartal benim sat 4 temmuz 16-17 temmuz yumurtlama oldu yumurtalamadan 10 gün sonra 26 temmuzda aşırı silik çizgiyle öğrendim 🥹 29 temmuz beta 158, 31 temmuz beta 554 bugün 1443 çıktı 🤲🏼🐣
dogakartal poyrazmom_ canm bende cumaya aldım haftaya görürüsen yazar mısın bana merak ediyorum senden 2 sonrada ben görürüm gibime geliyor
seda_ay dogakartal ben 29 temmuzda öğrendim beta 17 olarak pazartesi tekrar vericem kan testi için sonrada cumartesi günü keseyi görürüz diye düşünüyorum eğer beta yüksek çıkarsa son adet tarihim 4 temmuzdu
dogakartal seda_ay canm benimde 2 temmuzdu son adet 28 temmuzda öğrendik silik çizgi ile senden 2 gün önde gidiyorum ☺️ ben cumaya randevu aldım bakalım görürüz inşallah 🌸
Summ1 dogakartal Son adet tarihim benim de 3 temmuz 28 de bnde silik çizgi gördüm bhcg 73 çıktı salıyı bekliyorum 🌸