Hilallss Tatil planımız var 15 haftalık gebeyim afyon termal düşündük ancak zararlı diye duydum giden var mı hamileyken
schiphol Hilallss termal sıcak suyun pek iyi geleceğini düsünmüyorum daha ilk haftalardasınız ama tabi en iyisini doktorunuz bilir.
Meryem2121 Hilallss doktorum havuza bile izin vermemişti heleki termale asla müsade etmez doktorlar bide sıcak su belinizi yumuşatır Allah korusun bebeginize birşey olur
myavocado oburmomy umumi kullanilan hamam, havuz gibi yerler birincisi enfeksiyon riski sebebi ile zaten önerilmiyor. Ayrıca ca sıcak su, termal. Otel sıcaklık sebebi ile de çok tehlikeli
Hilallss myavocado odasında özel doldurulabilir havuzu var termal su soğutuldupunda bira kullanılsa sıkıntı olur mu acaba
myavocado Hilallss en iyisi doktorunuza sorun, yanlış bri şey de söylemeyim çok bilgim yok çünkü dediğiniz gibi nasıl olur
Marimar98 Dusuge sebep olabiliyor Allah korusun hatta doktorum sıcak suyla banyo yapmayın diye özelikle uyardı
Bimuallime4 Hilallss benim doktorum gebelikte hamam ve havuzu kesin olarak yasakladı bu enfeksiyon açısından . Bence gitmeyin
Eda1254 Hilallss sıcak olması ayrı bı sorun bide enfeksiyon kapma ihtimalinin var yani sonuçta akan suda bile mikrop kapıyo insanlar bide şu birikintisinde daha tehlikeli