Serpogrtm Dünden beri affedersiniz makat ağrısı çekiyorum,o ağrı arada sağ kasigima da vuruyor nedeni ne olabilir,
Arelmom_ Serpogrtm benim 23 ve 24. Haftamda olmuştu 22 de kontrole gittiğimde her şey normaldi ama 23 te sanki bebek birden aşağı indi sandım yürüyemedim uyurken sağ sola dönemedim o kadar çok canım acıdı ki sonra doktora gittiğimde normal olduğunu bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim 25. Haftamda normale dönmüştüm bebek baskı yapmıyordu bide erkek bebek aşağıda olur demişti doktor bana
Serpogrtm Arelmom_ benimkide erkek, ilk defa makat ağrısı çekiyorum birde sağ kasigima doğru vuruyor arada korktum açıkçası ilk defa olunca
Glchan_34 @Serpogrtm o haftalarda oluyor 32 ye kadar o ağrı devam etmişti bnde oturup kalkarken ağrıyordu hatta yatarken bile çok zor Allah yardımcınız olsun
Serpogrtm Glchan_34 ilk defa böyle bir ağrım oldu, oturup kalkarken makatta ağrı oluyor acaba soguk mu aldim anlamadim, magnezyum da kullanıyorum 🤭 yarına doktora gidicem inşallah bir sey olmaz
Arelmom_ Serpogrtm bende de olmuştu aynısı magnezyum kullandığım halde ama geçiyor yine aklında soru işareti kalmasın doktoruna danışabilirsiniz ama o haftalarda normal demişti benim doktorum gerçekten de 25 te geçmişti ☺️
Glchan_34 @Serpogrtm annem 7 çocuk doğurdu ona sordum normal dedi bana doktor kadar tecrübesi var malum ama o ağrı oluyor 😂
Arelmom_ Serpogrtm kasık ağrısı rahminin büyümesi diye biliyorum ben ama her beden her vücut hamilelik farklıdır bence doktorunuza danışın hem içiniz rahat eder aklınızda soru işareti kalmaz şuan 34 haftamdayım yine ara ara oluyor mesela