Deryakaya1802 Azizenurrr aniden büyüyünce demekki bi yerlerden çıkıyo 😭 Neyse bebeğimizin mirası olarak beyaz çatlaklarımız olcak heralde Doğumdan sonra.
ghost35 Benm gittigim aktar bana kakao yağı pelesenk yagı ve acı badem yagı verdı bunları karıstır kullan dedi. Herkes tatlı badem yagını kullanıyor ama o sadece nemlendrr acı badem yagı cıldı esneklestırdıgı ıcın catlama yapmaz yenı olusmus kırmızı catlaklarıda gecırır dedi. Gogsmddki ufak krmızı catlakları ıyılestırdı baya bi. Catlamaya cok musaıt bı vucudum oldugu ıcın karnm hala catlamadı umarm boyle devam eder ama bunu kullanmasaydm smdıye coktan catlamıstım emınım. Arada bazen hındıstan cevızı soguk sıkım olanınıda suruyorum
Aslksp Tugca merhaba tek mi kullanılıyor internette birde karışım olarak falan yazıyor 1 çay kaşığı madecassol krem 1 çay kaşığı bepanten krem 1 adet e vitamini ampülü yazıyor ama bepanten diye baktığımda bepanthol çıkıyor o mudur. Yoksa tek kullanmak yeterli mi
Ecmbalci Azizenurrr cnm bende burda bı postta gormustum MADECASSOL kremın adı postu bulursan bak mutlaka ama herkes tavsıye edıyo mucize bı kremmıs ama baska kremlerle beraber karıstırıp kullanıyomussun
Matmazelll Melissssa ben kullanıyorum kendi yapımımız hakiki zeytinyağı ve kantoronyağını karıştırıp sürüyorum çatlak yok ama çok kaşıntı var bide yanma oluyo hele duştan sonra daha çok yanıyo ve kaşınıyo bende yağlayıp streçle sardım göbeğimi nemli dursun diye acaba bişey olurmu
Melissssa Matmazelll ben hiç sarmadım ama kaşıntı bende de çok oluyor 33 hafta bitecek çokk şükür hiççatlak yok inşallah da olmaz
Aslksp Deryakaya1802 Benim de 7. Ayımdan sonra çatlak olmaya başladı malesef. Bu kremi tek mi kullanıyoruz internetten baktım 1 çay kaşığı madecassol krem 1 çay kaşığı bepanten krem 1 adet e vitamini ampülü yazıyor. Bepanten yazdığımda bepanthol çıkıyor acaba ismi orda yanlış mı bepanthol mu. Siz tek mi kullanıyorsunuz karışım olarak mı
Deryakaya1802 Aslksp tek kullanıyorum canım, bi de arada bi buğday yağı, kakao yağı badem ben zeytinyağı karışımı yapmıştım onu sürüyorum 🙏🏼 İyi geliyo bunlar. İnşallah daha fazla çatlamam. Evet bepanthol oldu o krem. İkisiyle daha iyi olur tabiki.
Tugca Aslksp dediginiz gibi karisim yaptiginizdada cok iyi sonuc alirsiniz demislerdi bana. Ama ben tek kremi almis bulundum karisim yapmadan surdum sabah ogle aksam masaj seklinde uyguladim ise yaradi 3 4 gun icinde bir tup kremim bitti. Bugun karisim yapip deneyecegim bende. 😊