Gulll00 Kizlar cocugumu birakacak kimse yok malesef 4 yas kiz. Nst baglanicam haftaya. Onu da yanim da odaya sokabilir miyim? Normal de muaneler de yanimda oluyordu. Bunu merak ediyorum?
Kittennn Gulll00 ben Esenler kadın doğuma gidiyorum orda çocuğu kabul etmiyorlar , Çam sakura nasıl bilmiyorum
Glchan_34 @Gulll00 geçen hafta Ümraniye eğitim araştırmada nst ye girdim bir tane hanımefendi dört yaş kızıyla girmişti hatta hemşireler çocuğu oylamisti bnce bişey demezler
Melek3675 Glchan_34 hangi doktora gidiyorsunuz Ümraniye de bende oraya gidiyorum gecen hafta bende girdim pazartesi tekrar giricem nts 😇
Glchan_34 @Melek3675 şimdiye kadar özele gidiyordum ama iki defadır oraya gidiyorum doğumu orda düşünüyorum çünkü geçen hafta pazartesi Sibel hocaya gittim bu defa ona bulamadım zinhiye Gonca okumuş vardı onu aldjm tavsiye üzerine siz
Melek3675 Glchan_34 bende son 1 aydır Elif malçok takipçiyim doğumu da özelde düşünüyorum son haftamda gecicem galiba özele
Glchan_34 @Melek3675 gorumcemin gelini Ümraniye’de çok memnun kalmıştı özeller çok pahalı ya her türlü acı ağrı çekiyorsun
Melek3675 Glchan_34 evet biliyorum güzel hastane ama bi kaç tanıdığımdan iyi şeyler duymadım o yüzden tercih etmicem afiyet hastanesine gitmeyi düşünüyorum normal doğum ücreti 12.500
Gulll00 Glchan_34 kesinlikle oyle suriyeli kayniyor. Sirf onlar icin acilmis bir hastahane diyebilirim