Nefiyeerider [__](https://) Senaybu ya kızlar bende bebeğimin cinsiyet tahmini için foto atmak istiyorum atmıyorum nasıl yapıcam
Hcr0606 12 haftamda erkege benzıyor gıbı dendi. 16 hafta bugun gıttım kız olarak gordu. Detaylıca netleşecek. Sizler detaylıyı kacıncı haftada yaptırdınız acaba
bilgemomy Minalina değişti mi yoksa erkek mi ? Benimde 14. Hafta da kız dedi %90 , ama kesin değil dedi bakalım 16. Haftayı bekliyorum , bende erkek hissediyorum ama
Minalina bilgemomy kız dı 16. Hafta da oğlan dedi oğlan Şuan 31. Haftadayım . Hatta bize o kadar kesin demişti ki görümcem bayramda gelirken kız tulumları hediye getirmişti hepsi öyle kaldı 😂
Nura1997 9 cu haftadayim ve sabirsizlikla 12yi bekliyorum cinsiyyet icin 😂 her gun asiri tuzlu ve eksi yiyorum , herkes kiz diyor 🤔
Asyasya Nura1997 ben ilk oğlumda hem tuzlu ve ekşi yedim şimdi ikinciyi de öyle bakalım haftaya belli olacak
Minalina Mrvee1923 kanınızı alıyorlar ama anlaşmalı şirketler varmış mesela ben hataydayım Adana’dan şirket gelip kanımı alacak sonucu da hemen ertesi gün çıkmıyor 15/20 güne dedilerdi . burda 10 bin civarıydı bana fazla geldi yaptırmadım belli başlı bölgeler de özel şirketler yapıyor ben devlet hastanesinde hiç duymadım belki vardır yapan
bilgemomy Minalina yaaa sağlıklı olsunlar da evet , insan da hazırlık yapmak istiyor ya o yüzden erken bişey yapmayacağım bekleyeceğim kesinleşsin 💖🥰