Tuba4124 Senaybu bende az önce çıktım doktorda 13+3 yüksek olasılıkla kız dedi ama net bişi için bir daha ki ay belli olur dedi hayırlısıyla sağlıkla gelsinler benim 4. Bebeğim 3 oğlum var 🤲🏻
Dlrdilara Sevcan62 ayy bana da 12 de erkek dedi ve cinsiyet partisi yaptım korktum şimdi değişmesinden 🤭
Sevcan62 Dlrdilara acele etmişsin biraz daha bekleseydin keşke erken haftalarda yanılma payı çok yüksek 😅
Akdere_44 Senaybu 14. Haftada %90 kız dediler 16. Haftada yine kıza benziyor dedi. 19. Haftada çok hareketli göremedim dedi 🤷
Ayshe-h Kızlarımın üçünü de net vır şekilde 11 14 hafta aralarında öğrenmiştim şuan 4 bebeğim olacak 13+2 de %70 erkek dendi 15 haftada başka biri kıza benzettim Bacak arasi bos gibi dedi. Şuan 17+1 deyim. Bilmiyorum cinsiyetini
Diloo54 Dileeekk ay bende dün 16+3 te öğrendim erkekmiş🩵 ama ulttasonda 17+2 ile uyumlu dedi boyutu önden gidiyor galiba
Htchma1 Kardelenlinam AA çok erken söylemiş hangi şehirdesiniz İstanbulda bu kadar erken öğrenen var mı acaba 🤣
Glchan_34 Rabiya2422 size yukarda yorum yapmıştım erkek gibi diye sanırım görmediniz ama erkek gibi geldi bana
Minalina Mrvee1923 fetal DNA bir test şirketlere yaptırıyorlar özel olarak bana 10 bin civarı dediler yaptırmadım . Hem hastalıklara genetik rahatsızlıklara bakıyorlar hem de siz isterseniz cinsiyete . 10. Haftadan sonra diye hatırlıyorum kan tahlili yapılıyor sonucu da 15/20 güne çıkıyor