Senaybu İlk gebeliğim de 13. Hafta da doktorumuz erkeğe benziyor demişti 15. Hafta da tam net olarak erkek olduğunu söylemişti 🥰 şimdi ikinci gebeliğim 13. Haftadayım yarın kontrolüm var bakalım inşallah 🙏
Melikemrvvv Senaybu ben net olarak 16.haftada öğrenmiştim 12 de kıza benziyor dedi 16 da net erkek dedi😂
sltn2686 Senaybu 13haftada erkek dedi kontrolüm 17.haftada 10 gün sonra 🌸 bakalım kesinleşecek mi Şuan 15+6 yız
Deletedmom_115 Senaybu bana 12.haftada kıza benziyor dedi 16 da erkek dedi 22 de tekrar sordum erkek dedi. İlk bebeğimde 17 de kıza benziyor ama göstermiyor demişlerdi 22 de ayrıntılıda net kız demişlerdi
_Mother_ Melikemrvvv 12. Haftada size bacak arasını gösterdi mi peki kız dediğinde bende dün gittim 12+1 di ilk kız bebek dedi direk hemen ardından aaaa hayır erkekte olabilir ihtimal var siz bu tahmini unutun dikkate almayın 16 da gelin net olur dedi perinatoloji aslında niye o kadar arada kaldı bilmiyorum bacak arasını net göremedi ama
12betul sltn2686 günümüz günü gününe aynı ❤️ nedense aynı olunca mutlu oluyorum 😂 bende 14+2 de öğrendim yüzde doksan kız dedi bi dahaki kontrolüm de tekrar netleştirecem tabi
Htchma1 Kardelenlinam AA çok erken söylemiş hangi şehirdesiniz İstanbulda bu kadar erken öğrenen var mı acaba 🤣
GamzeeeYigittt Haftamda erkeğe benziyor dedi. Haftamda kıza benziyor dedi. Haftamda renkli ultrasonda kesin olarak kız denildi😁😁😁 7 yaşında da bir oğlum var şimdi kızım geliyor hayırlısıyla🥰🥰🥰
Pelinaltnl Ben halen öğrenemedim 14+6 yiz doktor tahminim var dedi ama soylemedi ben ultrasonu erkeğe benzettim😅 1 ay sonra gel tam belli olur demişti bizimki zaten pek oralı değil gostermeye hep bacakları kapalı uyuyor
Glm Şu an 11 haftalık, bana kız gibi geliyordu ama ultrasounda erkek gibi hissettim. Bilmedim ben de 🤷♀️
Glchan_34 12.haftada doktorum erkeğe benziyor dedi 16.hafta net öğrenmiştim halbuki ben kız hissediyordum herkesinkini doğru bilip kendiminkini yanlış hissettim😂
Sevcan62 Senaybu 12 de erkek denildi 17 18 de doktor kıza benziyor dedi net olarak detaylıda öğrendim 21. Haftada 😅
Dlrdilara Sevcan62 ayy bana da 12 de erkek dedi ve cinsiyet partisi yaptım korktum şimdi değişmesinden 🤭
Minalina Senaybu bana da 2 defa kız dedi yüzde 90 sonra 16. Hafta da erkek dedi 😂 16 hafta olmadan pek. Bir emin olmayın derim . Ha kan tahlilinden daha erkenden kesin sonuç alınabiliyor diye biliyorum ama ben ondan yaptırmadım ultrason ile baktı hep doktorum😄
1616161 Minalina değişti mi yoksa erkek mi ? Benimde 14. Hafta da kız dedi %90 , ama kesin değil dedi bakalım 16. Haftayı bekliyorum , bende erkek hissediyorum ama
sltn2686 12betul banada 13.hafta da erkek dedi 17.de kontrolüm var ama işte net gelmiyor bana kesin demesi lazım , erkek daha çabuk belli ediyo daha az değişiyor diyen de var 🤷♀️😁