sltn2686 Yasemin3565 çok vermişsiniz ben vermedim hıc ama veren oluyor da sizin biraz fazla ama tabi şuanki boy kilonuz ne oda önemli
SSultaann Yasemin3565 kusma vs.hiç olması bende ona rağmen beş kilo verdim ama kusma falan oluyorsa o yüzden de olabilir
_Mother_ Yasemin3565 kilo kaybınız biraz fazla gibi doktor ile görüştünüz mü bende 12 haftalığım 4 kilo verdim ama bende kusma yok sadece az yemek yiyorum hemen doyuyorum
Yenianne2558 Canım bende 10. Haftama kadar 8 kilo vermiştim sonradan yavaş yavaş aldım o kiloyu doktorum bana normal demişti
SSultaann Seedaaff ay amin inşallah sağlıklı olsunlar da kilo çok önemli değil. Siz kaç haftalık hamilesiniz 🥰
Civciv53 Yasemin3565 bende 7 kilo vermiştim sıkıntı olmadı doğurcam hala hamile kaldığım kilodayım 🤣 bebemde hftası ilerde çıkıyor
Seedaaff SSultaann ben 5 haftalık hamileyim daha çok başındayım. Aslında bu 2. hamileliğim ama ilk gibi çok heyecanlıyım ☺️
Yasemin3565 İlk çocuğumda 8 kilo vermiştim 13.haftada kusma bitince geri almıştım şimdiden 9 kilo verdim umarım bu süreç bitene kadar bir 15 kilo kadar vermem