ilaydamom_ aselinannesi1997 2 hafta ileride olduğu için olabilir mi acaba. Benim haftasıyla uyumlu dedi.
gktgmom ilaydamom_ valla ben en son 29 haftalıkken gitmiştim bir sonraki muayenemi 35. Haftama verdi haftaya gideceğim son haftalarda daha sık olduğunu bende duymuştum ama sanırım bundan sonra sıklaşacak
Alkimbynz gktgmom bende 29 haftalıkken gittim geçen haftaydı. Başından beri 1 hafta önde gidiyor bebek dedi 1 ay sonra gel yine dedi. Özel takipliyim ama 10 gün sonra kontrole gel demedi hiç. 33.haftaya denk geliyor sanırım muayenem normal mi ki
_Minik_ ilaydamom_ yoktur bir bildiyi tatil sıkıştırmıştır araya🤣 rahatsız olursan o haftaları bekleme hemen git
_Minik_ Bu arada 34hafta önemli, bebeğin gelişimi nerdeyse tamamlanmış oluyor. 12-14, 16-18, 21-24, 28, 34haftalar önemli
Elizan0650 32 haftadan itibaren riskim olmamasına rağmen her hafta gel dedi doktorum. Şuan 36+4 üz. Her hafta gidiyorum nst bağlanıyorum.
Alkimbynz Elizan0650 her hafta gittiğinizde bir muayene bir kontrol şeklinde mi oluyor yoksa her hafta muayene ücreti ödeniyor mu? Şey bi de ben hiç bağlanmadım henüz ücretli mi nst
gktgmom Alkimbynz bende özel takipliyim benide bir ay sonraya attı ben 35 haftalıkken gideceğim bence bir risk görmedikleri için böyle gün veriyorlar ama 35 den sonra sık sık giderim artık diye düşünüyorum
Elizan0650 Alkimbynz ben devlet hastanesine gidiyorum. Her gittiğimde muayenede oluyorum. Fakat özellerde bi kere muayeneye gittikten sonra 10 gün içinde tekrar gidersen muayene ücreti almıyolar diye biliyorum. Nst için ayrı ücret var mı bilgim yok 💜
Aybukeb Bende 32.0 bugün nst ye bağlıyım hatta şuanda calisabilir raporu aldım doktorum kendini iyi hissettiğin sürece dedi 36 sa gel eğer bir rahatsızlık agri sizi herhangi birery hissedersen hemen gel dedi 36 da geldiğinde dogum tarihini konuşuruz dedi
SrpYlmz ilaydamom_ evet geç tabi ben 32 + larde gittim bir iki hafta fln boşluk verdi çünkü izne çikti doktor 34+6 da 35+6 da gittim şuan 36+2 yim 37+0 da muayenem
Aysu1307 1_papatya bana da aynısını dedi bende şuan 34+0 oldum bugün 12 ağustosa randevu aldım 36. Haftadan sonra her hafta geleceksin artık dedi
Plakkafa_ ilaydamom_ 29+5 de gitmistim ben en son nst ye girdirdi bizim doktor erken başlıyormuş 33 deyim şuan önümüzdeki salı gitcem bundan sonra hep nst ye baglancaksin dedi ama ne sıklıkla çağıracak merak ediyorum
M-Urass_Mom ilaydamom_ 30+2′de gittim. Bir dahaki randevum 1 ay sonrası yine. Yine 34′e denk geliyor ama benim. 36′ya kadar ayda bir gidiyorsun, sorun olmuyor merak etme. 36 sonrası 2 haftada bir