papatya_hy Arkadaşlar selam ben aşılamaya başladım ilk defa bir pkoslu olarak. Bugün iğnenin 4. Günü gonal F kullanıyorum yarın ilk kontrolüm var benim gibi bu süreçte olan var mı beraber ilerleyelim 😊
cebellato papatya_hy selam canım inşallah pozitif olur sağlıklı kucağına alırsın :) kaçlık vuruluyorsun?
tatlibebegim_ papatya_hy bende pcosluyum 2.aşılamada hamile kaldım ilki tutmamıştı bebeğim şuan 3 aylık
sevaaaa1 papatya_hy ben de aşılamanın sonucunu bekliyorum 6. Günüm 😊 Sizin içinde bizim içinde hayırla müjdeyler sonuçlanır inşallah 🤲🏻
1Anneadayiiii papatya_hy merhaba canım bende aşılama sürecindeyim yarın olacağım aşılamamı inşallah Allahın izniyle bu sefer olur 🌸 2.aşılamam 3 tane yumurtam vardı dün gece 2de çatlatma iğnemi yaptım hayırlısıyla inşallah bu ay görürüz pozitifi Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻💖
cebellato papatya_hy oldum canım geçen yaptığımda üç yumurta vardı tutmadı bunda tek yumurta gelişti bakalım inşallah tutmuştur :)
cebellato tatlibebegim_ allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsün inşallah, bende de ikinci tutacak inşallah beklemedeyim :))
tatlibebegim_ papatya_hy evet ileri seviyede pcos vardı bi şekilde kendiliğinden adet olmuyodum hep söktürücülerle oluyodum her doktor tüp bebek diyodu
cebellato papatya_hy pkos var yumurtalar gayet iyi büyümüştü tahlillerimde çok güzeldi ama olmadı canım bilemiyorum bu aydan umutluyum diyelim umarım hepimizin istediği gibi olur🧡🍀
papatya_hy tatlibebegim_ benim hormonların bir sorun yok sadece adet düZensiLiği bazen kendiliğinden oluyorum bazen gecıkıyoe
papatya_hy cebellato Peki idrare sıkışık mı oluyor acısı var mı aşılama sırasında bir de herhangi bir kan sulandırıcı falan kullndınız mı?