Kızlar merhaba şuan 13 haftalık hamileyim 12+4 te kontrol e gittiğimde Dr ultrason da Burun kemiği nin olduğunu fakat ense kalınlığı 2,5 ölçtügunu söyledi.ayni durumu 2016 da ikizlerim e hamile iken yaşadım bebeklerden birinde ense kalınlığı 3,3 ölçtü ve prof a yönlendirdi bizi prof ultrason da baktı ve 1,73 ölçtü aynı bebeğin ikili testte NT si 2,06 çıkmıştı.ve oğlum çocuklar çok şükür sağlıklı doğdu şuan 9 yaşındalar.sonraki kontrolüm de gittiğim Dr da küçük ölçtü ve İlk 3 ay içerisinde böyle olabileceğini söylemişti.suan aynı durumu yaşıyorum ama içim rahat ama bir yandan da araştırma yapıyorum.suanki bebeğim için Dr ailesi ile alakalı da olabilir iri bebekler de de olabilir veya bir rahatsızlık da olabilir sonrasında dedi fetal DNA veya amniyon sıvısı önerdi ama bunların öğrenme dışında bir işime yaramaz çünkü öyle bile olsa rabbim verdiği cana kıyamayiz 2016 da aynısını demiştik şimdi fotoğraf aticam bir karşılaştırma yapabilir misiniz aynı durumu yaşayıp doğum yapan varmı aranızda