Nagis2108 Rabiul Allah Allah hiç duymamıştım ben hiç alltan muayene olmadım sezeryandan sonra da bakmazlar diye düşünüyodum
Rabiul Nagis2108 rahim toparladı mı diye bakması lazım aslında bende tam bilmiyorum ama öyle hatırlıyorum
Nagis2108 Rabiul anladım sorarım doktoruma gidince ama bana çok mantıklı gelmedi normal doğumda vajinaya dikiş atıldığı için rahim toparladı mı diye bakılır ama sezeryanda rahimlik bi durum yok o yüzden bakmazlar bence ama yinede sorarız
Rabiul Nagis2108 ama her normal doğumda da dikiş atılmıyor sonuçta ? Bebek içeride büyüdkçe rahimde büyüyor , bakalım.
Nagis2108 Rabiul normal doğum vajinal doğum dikiş olmasa bile ordan çıkıyo bebek o yüzdendir muhtemelen dediğim gibi sormadan emin olamayız
Nagis2108 Silan_Abdullah yok olmadım 2 hafta sonra ilkkez olucam İnşallah ilk bebeğim ama ben hastanede bi ebe hemsire ile konuştum sezeryan sonrası kan temizliği için geliyoruz odanıza felan dedi
Kirmizibalikgolde Silan_Abdullah doktor bana jiletle yapmamı söyledi temizliği ama dikiş yerine 2 hafta değdirme dedi