Silan_Abdullah Kızlar sezeryandan kaç gün sonra genital bölge temizliği yapılır ben yapmak istiyorum ama ağdayla dikiş yerlerim acıyor siz nasıl yaptınız doktora giderken bana yardımcı olur musunuz lütfen
Kontes001 Jilet kullanın. Ben bi kaç ay sonra bile ağda yapmak istediğimde içim bi tuhaf olmuştu yapamamıştım
Kontes001 Silan_Abdullah yaram çok uzun sürmedi çabuk düzeldi ama kaç gün hatırlamıyorum. His baya sonra geliyor 1 sene sonra falan
Babymom07 Silan_Abdullah jilet kullan canım ağda çok can acıtır zaten ya ama tabi ki hemen çıkarıyor jilet ağda gibi değil yaraların iyileşene kadar öyle yap bir şey olmaz 💕
mervemurat16 Silan_Abdullah ben kanamam bittikten sonra kuaförde ağdaya gitmiştim yani 35-36 gibiydi sanırım kanamam kesildi.Kesintiden 1 hafta sonrada ağdaya gittim.
Silan_Abdullah mervemurat16 acıdı mı ya da normal hayata ne zaman döndünüz sezeryandan sonra öksürük hapşırma ağır kaldırma yani kısacası her şey yolunda mı
Babymom07 Silan_Abdullah olmaz ya ama iyice iyileşsin ameliyat yeriniz yani kendinizi kasmayın ağda yaparken eskisi gibi olur
mervemurat16 Silan_Abdullah valla doğum yapalı 6 ay oldu 1 ayda normale döndüm ama ağır hala aşırı kaldırmıyorum.Acımadı ağda zaten gebeliktede hep gidiyordum