aysnrbysl annesio ve ben daha regl olmadım yinede olur muyum pek bilmiyorum😂bugunude atlatirsam 2 gun gecikme olmuş oluyor
aysnrbysl annesio size birşey sormak istiyorum karnımın sol tarafında gaz birikiyor ve sancı yapıyor acaba buda mı bir belirti dun sabah ağrısına uyandım resmen bıçak saplaniyor gibi keskin nir sanci oldu ve bugunde var acaba buda belirtiler arasina mi giriyor 🙈
annesio aysnrbysl bende de gaz oluştu ama bıçak gibi ağrı yapmadı böyle içimde çocuk varmış gibi bi histi ilk hamileliğimden biliyorum 😁 olabilir yanii
3438FG annesio Naptın diye bi bakayım dedim, çok çok sevindim çooookkkkk. Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin ♥️
annesio myangelson Fatmanur12345 Nergisim09 Kızlar dünki betayı biliyorsunuz 23.51 idi bugün ki 38.78 çıkmış, nasıl sizce ? 48 saatte bir diyorlar ama ben hafta sonu girmeden bi daha vermek istedim 24 saat sonra olmuş oldu ona göre değerlendirin 🤲🏻😇
myangelson annesio 2 günde bir en az %60 oranında artış isteniyor normalde sen ertesi gün verdiğin için %30 oranında artış olması yeterli mantıken, senin 65 oranında artış olmuş neredeyse çok iyi bence 🧡🧡
annesio myangelson ay çok şükür 🤲🏻💓 Doktor almıycaktı kan 48 saat olmadı diye . Ay dedim nolur al hafta sonu geçmez yerim ben kendi kendimi 🫣 Güldü tamam hadi bakalım dedi sağolsun 😁
annesio myangelson pazartesi çağırdı ama büyük ihtimal çarşamba ancak gidebilicem 🤷🏼♀️ Daha iyi bi artsın tam artsın bi daha da direk kadın doğumdan randevu alırım
myangelson annesio sonuç değerlendirmek için çağırmıştır belki. Şuan son adete göre kaç haftalık çıkıyor