Beybyi Kızlar miğde bulantıniz kaçıncı haftada başladı ve nasıl başşettiniz 5+3 üm hafiften mide bulantısı başlıyor gibi daha hastaneye 7 haftalık olunca gidicem ne yapabilirim
myangelson Beybyi oğlumda 5. Haftada başladı. Bu hamileliğimde 6+3 TE falan başladı sabahları özellikle midem çok bulanıyor ek olarak da mide ağrısı var bir de . Yarın 8+0 oluyoruz doktora gideceğim bakalım
Burcu-2634 Beybyi hamile olduğumu bile kusmalarım sayesinde adetten 1 hafta önce öğrendim 28. Haftalık olduk halen devam hız kesmeden
Beybyi myangelson benimde böyle tam midem de ekşime oluyor bulanacak hissiyatı oluşuyor ama şuan bulanmiyo ama her an bulanacak gibi çok kötü yaa 🫠
myangelson Beybyi o zaman bulanabilir bende de bu hamilelikte bulanacak gibi oluyordu bulanmiyordu. Sonra bulantıya döndü 🥲 ama kusmak yok ogurmek var sadece bende
Yeniyeniden Beybyi sanirim en korktuğum şeydi şükür başıma geldi 14 haftalık olduk birsey anlamadim 🙂
Glchan_34 @Beybyi evet doktordan istedim prilam verdi ama çok da ise yaramasini beklemeyin bazen işe yarıyor basen yaramıyor
Seed- İlk hamileliğimde hiç midem bulanmadı ama şimdi bende hamile olduğumu bulantılarla öğrendim. Hatta hamilelik düşünmediğim için salgın falan diye doktora gittim ama hamileymişim 😂
startown Beybyi inan6haftalıkken başladı şu an 8haftalık çok kötüyüm 😵💫😵💫😵💫 diğer hamileliğimde 8den sonra başlamıştı napıcam hiç bilmiyorum😵💫
zeynpppyllmmzz Haftada başladı kafamı kaldıramıyordum süreklii yatıyordum ve kusuyordum aç susuz dolanıyordum bulantıdan şuan 17+2 haftalığım hala devam ediyor prilam kullanıyorum
Beybyi zeynpppyllmmzz bebek te veslenemiyor bu şekilde en çok ta insan buna takılı kalıyor ne yapacaz bilmiyorum sizinkisi hâlâ devam ediyor normal de çoğu kişinin ki 12. 13. Hafta da bitiyor yada azalıyor