ayalltsc kızlar ben bildiğiniz adet oldum 3 gün sürdü 4.gün azar azar yine geliyordu kesildi normaldede zaten 4 gün sürer ama belirtilerim devam ediyordu adetimin 2.günü test yapiyim dedim ve testlerde pozitif gördüm gibi
minnosbirkiz ayalltsc gölge gibi görüyorum ama kuruma çizgisi olabilir mi acaba, suyun altına tutun, çizgi gidiyorsa kurumadır, gitmiyorsa test pozitiftir
Muhammedimm09 ayalltsc Kimyasal gebelik olsaydı daha uzun sürerdi kanama bende çizgiyi görebiliyorum idrar testi verin isterseniz kesinleşsin hamile iken adet görenleri de duymuştum hakkınızda hayırlısı olsun 🙏
ayalltsc cakebabe ilk 2 dakkada çıkmıştı ama az dı ben öyle görüyom herhalde diye bakmadım koydum dolapta duruyordu kanama bittikden 2 gün sonra kasığımda sol tarafta bi ağrı vardı bütün gün bide ara ara mide bulantılarım birde çok başım ağrıdı o günden beri test geldi aklıma baktım böyleydi
Sarina98 Bende de böyle olmuştu daha belirgindi hatta. Ama kimyasal gebelikti Sağlıksız. Yani, kendi kendine düşüyor. Adet geliyor. Sonrasında ki aşırı sağlıklı oluyor.