tugcesakzci MervEfehan eski kiloma kırkım çıkmadan dönmüştüm fakat sonradan geri aldım bi 3 kilo vermem lazım ama üşeniyorum.
Mzzz MervEfehan 🥴😂😂😂😂 ben hiçbir diyet uygulamadan gittiler normal doğum mucizesi falan mı bilmiyorum ama normalde 20 kilo falan almıştım 😂
gulcin8396 Guzelanne56 Hahahaha bu kesinlikle ben oğlumda zaten kilo almamıştım ben normalde kilolu bir insanım Kasım ayında canıma tak dedi ben zayıflatacağim dedim 98 kilodan 77 kiloya düştüm 2 ayda ve bir gebelik testi pozitif 🤣🤣
Guzelanne56 gulcin8396 yaaa ıste ufak suprızler gırıyor araya 😂😂 bende pcos olduğu ıcın kılo vermem hemen hamıle kalmama sebep verdi saolsun kendısı😂😂
Sumeyyeky MervEfehan 54 ke hamile kaldım 78 le doğuma gittim sezaryen oldu 50. Gündeyiz 66 olmuşum gören kilo verme diyor ama eski kıyafetlerime sığamıyorum çok üzüyor 🤣🤣
gulcin8396 Guzelanne56 Olsun onların canı sağolsun onlar bizim mucizemiz pcos olup zayıf olmasına rağmen çocuk sahibi olamayanlar var Rabbim bize nasip etti ne güzel basım gözüm üstüne
Guzelanne56 gulcin8396 evet gerçekten öyle ilk çocuğum hemen oldu oğlum doğumdan 2.5 ay sonra vefat ettı mesela bu bebegım de beklemedıgım anda geç oldu suprız yaptı bana sukurler olsun halıme