-ABC123- Sbhakcnn haftaya bugün doktor randevum var büyük ihtima yatış der sezeryan olcam karmaşık duygular içersindeyim😊
Dilekpink Sbhakcnn Ağustos annesi olmayı beklerken ayın bitmesine 1 gün kala temmuz annesj oldum 36 + 3 günlük doğdu darısı sizlerin başına inşallah
Esma-12 Bilge-bitirir bende 34+4 oldum aramızda bir hafta var sezeryan mı sizin gün verildi? Bana daha birşey söylemedi
Sevval0704 Sbhakcnn uygulamaya göre 15 gün ,37+6 yım ama doktorum haftaya gelir dedi baya baskı yapıyor aşağııı 😅😅
Busee-ars semanur0456 henüz öyle bişey demedi valla cumartesi 37+4 olcam tekrar kontrol var söyler mi bilmiyorum ama normal doğumu kendi sancılarımı olabildiğince beklicem ben valla aşağı inmesi normal aslında neden alırım doğuma dedii
semanur0456 Busee-ars aşağıda diyo cok aşağıya inmiş bebek bide ben sezeryanlıyım 1 yıl araya girmeden hamile kaldım hemen üst üste tehlikeli görüyor acaba normal doğum kanalına girer diye mi bana rahmin yırtılır iç kanamaya sevep olur cok tehlikeli diye acıklama yaptı ama sadece emin olamıyorum cunku kanamam nişan gelmedi suyum gelmedi bebek iyi hareketleri nst normal yanı sırf aşağıda diye neden tehlike arz ediyo anlamıyorm🥹🥹🥹 yarın gidip konuşucam. Yani benmle beraber herkesin bebeği aşağıya düşer bu haftalarda normal değil mi yani herkes zorluk cekiyo
Fasulyelendikk Sbhakcnn Agrılar , sürekli sağa sola yatmaktan omuz tutulmaları, mide yanması, diyet nedeniyle istediklerimi yiyememe bu sekilde geçmeye calısıyo bakalım hayırlısıyla sağ salim dogursaydm bi
DEF_ikiprensbirprensesmom Yigidoannesi en az bir hafta daha sabrederse bebeklerimiz güzel olur diye düşünüyorum. Benimde ağrılarım dayanılmaz hale gelmeye başladı ama doğum sancısını bildiğim için henüz öyle bir durum olmadığını düşünüyorum. Sağlıkla zamanında kavuşalım inşallah. 🤲🏼💜
Elaydaaaa Irmakabla arkadaşlar bir şey soracağın ya benim 35+6 günlük dün doktor 36 hafta dedi neden öyle dedi. Çünkü son adet tarihim 25 Kasım acaba bebişin kilosuna göre mi öyle dedi. Bebek 2960 gr mış daha dönmemiş birde egzersiz yap yürüyüş yap hurma ye dedi de onlar tamam da benim bu doktorun 36+5 haftalık demesine kafam karıştı. Bu arada normal doğum bekliyorum bakalım hayırlısı
Sevval0704 Irmakabla doktorum çatı muayenesi 40 haftaya kadar bebek gelmezse yapıyor . Ultrasonda bebişin baya baskı yaptığını gördü ona göre yorumladı bakalım
Irmakabla Elaydaaaa zaten 35*1 bile olması 36 ncı hafta olmuş oluyor. Ama size belki gelişimsel olarak 36 *5 demiştir bazen önde gidiyor bazı bölgeleri
Anneelikk Sbhakcnn son 13 gün çok heyecanlı yim . Tüm anneler sağlıkla kucağına alsın bebislerini inşallah
Edali25 Benimde bu gün doktor kontrolüm vardı bebek iyi çok şükür 2500 kilo 35 haftalık benim kan değerlerim düşük birde kusmak dan kilo kaybım var sadece 5kilo aldım 22 ağustos da doğum olcak
Nurmoon Kızlar bir şey soracağım şuan 36 haftalık hamileyim ama karnım çok kaşınıyor sizde de oluyor mu
Anneolmayolundaa Nurmoon bana olunca hemen bir krem sürüyorum biraz tişörtümü açıp göbüş havalandırması yapıyorum geçiyor
bebikylmz Nurmoon bendede oluyor Kullandığın vücut yağın varsa sür Ben aloeveralı bir jelim var ondan sürüyorum nemlendiricide sürebilirsin kuruyor geriliyor ondan kaşınıyor canım.
Glsmbln 19 gün kalmış ama erken doğum riskim vardı baya durdu bu haftaya gelir kesin geçen gittik 3.600kg olmuş ilk kızım 2 kg idi.bujuda taşımakta zorlanıyorum bı dogursakta sağlıkla hayırlısıyla rahatlasak valla ya
E_E1996 bebikylmz ilk gebeliğim 37 haftanin icinde olmuştu İkinci 39+3 bu 3 gebeligim bakalım bu nasıl olacak
Anneolmayolundaa Benimde son 28 tam 36 haftalık olduk bugün herkes doğurdun mu diye aramaya başladı daha dün gibi ama çok çabuk geçti sanki geçmiyorda gibi benim sınavım biraz hormonsal herşeyi ekstra yaşıyorum tüm duyguları tuvaletten çıkamıyorum büyük küçük her türlü doğum yakın gibi hissetmiyorum şuanlık öyle bir duygum yok bakalım bekliyoruz :)