asiyefatsaozdemir Ben mutlaka yarım saat yürüyüş yaptım. Her gün olmasa bile haftada en az 4 gün. Evde sürekli temizlik, yemek yaptım. İlişki önermedi benim doktorum onu yapmadık. Ördek yürüyüşü, merdiven vs yapamadım. Tam 39 da normal doğum gerçekleşti
ggmom Sbncelif @Sevcan62 ben çok yaptım 34 te başladım yapmaya 36+4 e kadar dönmedi sonra doğum oldu yüzdüm tepetaklak durdum ışık tuttum😂 kim ne dediyse yaptım malesef olmayınca olmuyor
Sevcan62 ggmom tepetaklakta mı durucaz şimdi bi o eksik kaza kurbanı olmayalım 😂😂 denerim biraz ben sabırsız bi insanım baktım olmuyor bırakırım 😂
Zeyy04 36 olmak üzereyim bende geçen günlerde doktoruma hocam ananas hurma vs bi çok şey duyuyorum bunları yapmaya başlayayım mı yoksa erken mi dedim. Onların hiç bir şekilde bi faydası yokmuş 🤷🏾♀️ böyle söyleyince bi durdum bende 😏 aslında anlamam lazımdı bunları yapan herkes çok rahat ve çok kolay doğum yapması gerekiyor mantıken. O yüzden bunların hiç birini uygulamadan sadece günlük 1 saat yürüyüşle ağustos sonu eylül başı gibi doğuma gideceğim inşallah 🤲🏾 hurafe mi değil mi haber veririm sizlere de 🤣😀🤰🏽🤲🏾
ggmom Sevcan62 Bu videoya bakabilirsiniz yorumlar da var benim gibi her yolu deneyip dönmeyen de var dönen de her şey nasip 😊 @nazel123
Sevcan62 ggmom kesinlikle ama gerçekten sabredecek gücüm kalmadı 42 ye kadar bekleyecek gücü kendimde bulamıyorum çok zorlanıyorum artık 🥲
ggmom Sevcan62 biz ne plan yaparsak yapalım bebek nasıl doğmak istiyorsa öyle doğuyor sagliginiz yerinde olsun yeter:)